Leerling CCU-verpleegkundige

Functieomschrijving

Leerling CCU Verpleegkundige

Leergierig, enthousiast en zelfstandig

32 tot 36 uur


Wat breng jij mee?

Jij bent een leergierige en enthousiaste verpleegkundige die zich graag verder wilt ontwikkelen op cardiologie gebied. Het is belangrijk dat je accuraat en snel kan handelen. Jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet deze ook in te zetten op de afdeling. Daarbij heb je oog voor kwaliteit. Jij pakt je verantwoordelijkheid en combineert dit met jouw relativeringsvermogen.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als leerling CCU verpleegkundige geef jij zorg aan de patiënten op de Eerste Harthulp en de CCU. Jij weet nooit wat je kunt verwachten op een dag en leert elke dag nieuwe dingen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van zorg aan patiënten met een hoog complexe zorgbehoefte. Dit doe je onder begeleiding van jouw ervaren collega’s. Verder mag jij meedenken over nieuwe mogelijkheden.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht team met een hoge professionaliteit die jou graag begeleiden bij jouw ontwikkeling tot CCU Verpleegkundige. Wij werken goed samen met de afdeling Cardiologie en Longgeneeskunde door de doorstroom van patiënten tussen de afdelingen. We nemen deel aan verschillende werkgroepen om de kwaliteit van zorg constant te verbeteren.


Wij bieden jou!

Een uitdagende functie op een afdeling met 9 CCU-, 4 EHH- en één opname kamer. Jij kunt je ontwikkelen tot een deskundige CCU verpleegkundige.

Ook belangrijk om te weten:

  • De functie CCU verpleegkundige na diplomering is ingedeeld in FWG 55 (maximaal €4.227,-).
  • Opleiding tot CCU Verpleegkundige bij Amstelacademie
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
  • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ester Naumann, Teamleider, 0251-265371. Solliciteer voor 8 juli. De gesprekken vinden plaats op 12 juli vanaf 14.30u.

Wij vragen aan jou

  • Gediplomeerd MBO/HBO verpleegkundige
  • Jij bent altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de cardiologie
  • Jij wil je verder specialiseren als verpleegkundige
  • Je bent een aanpakker die kansen ziet en deze ook weet te benutten