Leerling Endoscopieverpleegkundige

Functieomschrijving

Leerling Endoscopieverpleegkundige

Parttime, minimaal 24 uur


Gedreven, stressbestendig en oplossingsgericht


Altijd al de opleiding tot endoscopieverpleegkundige willen volgen? Dan hebben wij nu een mooie kans voor jou bij het RKZ!


Ben jij dit?

Jij bent een gedreven en stressbestendige verpleegkundige met minimaal 2 jaar klinische ervaring die graag “ de handen uit de mouwen steekt”. Jij wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van MDL.

Omdat je bij een scopie niet weet wat je tegenkomt kan een ingreep soms langer duren of complexer zijn dan gepland, daarom is het van belang dat jij de hectiek de baas blijft en een flexibele instelling hebt. Daarnaast ben jij organisatorisch sterk en zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als leerling endoscopieverpleegkundige assisteer jij, samen met je gediplomeerde collega, de MDL arts bij diagnostisch endoscopische onderzoeken en therapeutische behandelingen.

Je zet alles klaar, je begeleidt en bewaakt de patiënt. Voor elke patiënt is een scopie spannend. Als toekomstig endoscopie verpleegkundige maak jij het verschil door de patiënt snel op zijn gemak te stellen en goed te begeleiden voor, tijdens en na de behandeling.

Jij werkt alleen dagdiensten en je draait na jouw inwerkperiode bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden volgens rooster.

Je staat de eerste 2 maanden boventallig en mag je rekenen op een gedegen inwerkprogramma. Daarnaast wordt jij altijd gekoppeld aan een ervaren endoscopieverpleegkundige die jou de kneepjes van het vak leert. Je denkt vooruit en anticipeert in samenwerking met de arts. Jouw mening wordt op prijs gesteld!

Het endoscopiecentrum heeft 6 behandelkamers, waarvan 3 specifiek voor de MDL . Daarnaast werken wij goed samen met de dagbehandeling. Zij doen de opnamen, bereiden de patiënt voor en doen de nazorg, zodat jij alle tijd hebt voor de onderzoeken en de patiënt. Het RKZ is een colono-scopiecentrum voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en betrokken team van 12 endoscopieverpleegkundigen dat nauw samenwerkt met 6 MDL specialisten en 2 verpleegkundig endoscopisten. Wij werken continu aan verbetering op de endoscopie afdeling, waarbij wij ons richten op onderlinge samenwerking, nieuwste technieken en efficiënte processen. Je krijgt een goede begeleiding tijdens de opleiding tot endoscopieverpleegkundige.


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45, na diplomering schaal 50 (maximaal).
 • Opleiding tot Endoscopieverpleegkundige.
 • Contract van 24 uur, na 1 jaar een vast contract.
 • Je werkt in dagdiensten op de doordeweekse werkdagen.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom stimuleren wij deelname aan de MDL-Congressen.
 • Eén keer per jaar met het team naar MDL- Hands-on training opgevolgd door een leuk team uitje!
 • Gratis parkeren en 7 minuten lopen vanaf het station Beverwijk. Het strand is maar 10 minuten rijden vanaf het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met de endoscopieafdeling tel. 0251 265914 en vragen naar de coördinatoren Denise van der Helm of Sharon Prins.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een dagdeel meelopen op de endoscopie, deze plannen wij naar aanleiding van de brief selectie in.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Je kunt solliciteren tot en met maandag 7 februari. De meeloopdagdelen zullen op 8, 10 en 15 februari gepland worden.

Wij vragen aan jou

 • Verpleegkundige BIG geregistreerd, minimaal 2 jaar klinische ervaring
 • Jij wilt je graag zelf uitdagen en blijven ontwikkelen op MDL gebied.
 • Je hebt technisch inzicht en legt makkelijk verbanden
 • “Handen uit de mouwen steken” mentaliteit.
 • Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken.
 • Denken in oplossingen en een flexibele instelling.
 • Jij zoekt de samenwerking op, want samen kom je verder dan alleen.