Leerling IC Verpleegkundige

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de acute zorg en wil je graag opgeleid worden tot IC verpleegkundige? Het RKZ biedt jou deze kans!

 

Leerling IC verpleegkundige

Leergierig, enthousiast en stressbestendig

32-36 uur

 

Wat breng jij mee?

Jij bent een stressbestendige, leergierige en enthousiaste verpleegkundige die zich graag verder wilt ontwikkelen tot IC verpleegkundige. Jij bent betrokken bij de patiënt en zijn familie en als het nodig is sla jij een arm om hen heen en bied  jij een luisterend oor.  Verder kan je goed omgaan met feedback, denk  je kritisch mee  over het beleid van de patiënt en werk je nauw samen met  je collega’s, de arts assistenten en de intensivisten. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze opleiding onmisbaar. 

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de IC afdeling zorgen wij voor patiënten waarvan één of meerdere vitale functies bedreigd zijn. De patiënten hebben een breed scala aan aandoeningen, waaronder chirurgische-,  interne-,  cardiologische problemen. Daarnaast behandelen wij kritisch zieke patiënten met (ernstige) brandwonden . Ze hebben een  hoog complexe zorgvraag waarbij de samenwerking met de collega’s en artsen zeer belangrijk is.

 

De afdeling Intensive Care (IC) is een IC met 12 bedden, waarvan vier brandwonden IC bedden. Er zijn tien bedden met een beademingsmogelijkheid.  CVVH wordt op regelmatige basis uitgevoerd, hiervoor zijn twee toestellen beschikbaar. Op de IC/BWC wordt gewerkt met HIX, dit is een elektronisch patiëntendossier.  Er is een nauwe samenwerking en uitwisseling tussen beide afdelingen, wat het werk in het RKZ nog afwisselender en uitdagender maakt.

 

Hoe je dag eruit ziet op de IC afdeling? Dat is niet te vertellen, geen dag is hetzelfde en elke dienst verloopt anders. Uiteraard bestaat er een mogelijkheid om een dagje mee te lopen op de IC en kan er aanvullende informatie over de opleiding gegeven worden.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en gedreven team van IC verpleegkundigen, arts-assistenten en intensivisten waarbij de lijnen kort zijn. Meedenken en beslissen wordt gestimuleerd en gewaardeerd door de intensivist. Alle IC verpleegkundigen geven optimale begeleiding aan de IC leerlingen.

 

Wij bieden jou!

 • Tijdens de opleiding blijft je inschaling ongewijzigd. De inschaling van een gediplomeerd verpleegkundige is FWG 55 (maximaal 3917,-).
 • De kosten van de opleiding zijn geheel voor rekening van het RKZ.
 • Mogelijkheid na het behalen van de IC opleiding de opleiding te volgen van Brandwondverpleegkundige. (OBV) Hiervoor krijg je een extra vergoeding waarbij je totale salaris kan uitlopen tot €4054,-
 • Mogelijkheid na het behalen van de IC opleiding om deel te nemen aan veiligheid en vredesmissie van Defensie
 • Geaccrediteerde bij – en nascholing
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met mevrouw C. Admiraal, Praktijkopleider. Tel. 0251-265600 of mailen naar cadmiraal@rkz.nl

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 14 oktober. De gesprekken vinden plaats op 17 oktober.


De kandidaten welke geselecteerd worden zullen eerst een assessment doen op de Amstel Academie. 

 


Wij vragen aan jou

 • BIG- geregistreerde verpleegkundige niveau 4-5, waarbij de voorkeur uitgaat naar niveau 5.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een klinische afdeling.
 • Affiniteit met brandwondenzorg is een pré
 • Een verpleegkundige die op een enthousiaste manier vorm en inhoud wilt geven aan het vak van IC verpleegkundige.
 • Jij bent leergierig en verdiept je graag in klinisch redeneren


Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.