Leerling longfunctie analist

Functieomschrijving

Op zoek naar een opleidingsplaats als leerling longfunctie analist?

Dan is het RKZ op zoek naar jou!


Leerling longfunctie analist

28-32 uur , werkdagen in overleg

Indien mogelijk per 1 maart 2022


Nauwkeurig, enthousiast en leergierig


Wat breng jij mee?

Je bent een enthousiaste collega, met affiniteit voor de directe patiëntenzorg. Je beschikt over een goed observerend vermogen. De patiënt is bij jou in goede handen, omdat je goed de situatie van de patiënt kan inschatten en je weet de patiënt gerust te stellen. Je kan goed zelfstandig werken en weet wanneer je de hulp van je collega’s of de longarts moet inschakelen. Je hebt een positieve instelling, bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Je verricht diverse onderzoeken met behulp van longfunctie apparatuur zoals fietsergometrie, spirometrie, bodybox, diffusie en histamine provocatietesten. Daarnaast verricht je de analyse van de slaaponderzoeken en assisteer je eventueel op de behandelkamer bij bronchoscopie-en en pleurapuncties.

De opleiding longfunctie analist volg je via de LOI.


Jouw nieuwe collega’s!

Je bent werkzaam op de functieafdeling van onze polikliniek Longgeneeskunde. De polikliniek Longgeneeskunde bestaat uit 6 collega’s van de afdeling longfunctie, osas en behandelkamer, 7 collega’s van het secretariaat, 2 longverpleegkundigen, 1 verpleegkundig specialist, 2 oncologie verpleegkundigen en 1 meewerkend teamleider.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal FWG 40
  • Een aanstelling voor de duur van de opleiding
  • Diverse bijscholingen
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals een weekendje wintersport, fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een bingo!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Tamira van de Ven, teamleider poli longgeneeskunde, bereikbaar op 0251-265451 (dinsdag t/m vrijdag).


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor maandag 24 januari 2022.

Wij vragen aan jou

  • HAVO, VWO of MBO niveau 4 diploma
  • Affiniteit met de vakken wis-, natuur- en scheikunde is gewenst conform de opleidingseisen van de LOI
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig
  • Je bent leergierig en hebt een flexibele instelling