Leerling SEH verpleegkundige

Functieomschrijving

Sta jij bekend om jouw stressbestendigheid in acute situaties en wisselende omstandigheden? Durf jij dat uitdaging aan als leerling SEH verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Leerling SEH verpleegkundige

minimaal 28 uur


Omdat wij vinden dat balans tussen werk en privé essentieel is, bieden wij de opleiding tot SEH verpleegkundige aan in zowel 28, 32 als 36 uur per week.

Waar wij het verschil maken is dat wij een samenwerkingsverband hebben met TATA Steel. Na je opleiding ga je vlieguren maken om vervolgens ons team op Tata Steel te komen versterken. In een vijf daagse training leren wij je de ins en outs en daarna mag je zelfstandig diensten draaien op de verbandkamer. Is dit een carrière pad welke jij voor ogen hebt? Spreekt pre hospitaal werken je aan?

Eén voorwaarde: Je moet geen hoogtevrees hebben!!!!

Ben jij die topper die zich bij ons team wilt voegen?

Wat breng jij mee?

Als verpleegkundige weet jij goed om te gaan met continu wisselende omstandigheden en je past je daar makkelijk op aan door jouw stressbestendigheid. Belang van goede communicatie weet jij maar al te goed als verpleegkundige. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar, want af en toe moet er ook tijd zijn om te lachen!


Jouw nieuwe collega's

Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken jullie aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH-zorg. Jullie zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.


Wij bieden jou!

  • Tijdens de opleiding blijft je inschaling ongewijzigd. De inschaling van een gediplomeerd verpleegkundige is FWG 55 (maximaal 3917,-).
  • De kosten van de opleiding zijn geheel voor rekening van het RKZ.
  • Geaccrediteerde bij – en nascholing
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen   


Informatie

Voor uitgebreide informatie kun je bellen met Edwin Both of Arina Mantel, teamleider SEH, 0251-783954

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 16 november.


Wij vragen aan jou

  • BIG- geregistreerde verpleegkundige niveau 4-5
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een klinische afdeling. Jij stelt patiënten in handomdraai gerust.
  • Schakelt snel in situaties en pakt door.
  • Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en je beschikt over een flexibele werkhouding om je aan te passen aan de continu wisselende omstandigheden op onze SEH.

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.