Leerling SEH verpleegkundige

Functieomschrijving

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar dynamiek en uitdaging? Wil jij werken in het ziekenhuis en op locatie van TATA steel?  Durf jij de stap te nemen om jezelf verder te ontwikkelen tot SEH verpleegkundige? Dan is de Spoedeisende Hulp van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) op zoek naar jou!

Leerling SEH verpleegkundige

Enthousiast, gemotiveerd, leergierig

28 - 36 uur


Wat breng jij mee?

Jij staat als verpleegkundige stevig in je schoenen en ziet de dynamiek van de SEH als uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent proactief, weet goed om te gaan met stressvolle situaties en je beschikt over een hoge mate van zelfkennis. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar.


Zo kan jouw dag er uitzien!

Als SEH verpleegkundige in opleiding ga je na een inwerkperiode het vak leren op onze LeerWerkPlaats (LWP). Hoe lang deze inwerkwerkperiode duurt, is afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. Tijdens het praktijkgedeelte ben jij de regisseur van je opleiding en geeft jij per dienst aan wat je leerdoelen zijn waar je op dat moment aan wilt werken. Je verzorgt de eerste opvang en behandeling van patiënten die op de SEH binnen komen. Je bent de spil in de coördinatie van zorg rondom de patiënt en onderhoudt het contact met patiënten en hun familie. Begeleiding op de LWP wordt verzorgd door verschillende studentencoaches. Ook word je gedurende je opleiding gekoppeld aan een van de mentoren uit het opleidingsteam welke jouw vaste aanspreekpunt is gedurende je gehele opleiding. Daarnaast loop je stages op de IC, CCU, anesthesie en kinderafdeling van het RKZ. En je loopt stage bij de ambulancedienst. Afhankelijk van je vooropleiding kunnen eventuele alternatieve stages worden gelopen.

Het opleidingsteam van de SEH komt 1x per 6 weken met de studenten bijeen. Op deze dagen is er ruimte voor onderwijs, toetsing, zelfstudie en het voeren van begeleidings- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast heb je nauw contact met je mede studenten, praktijkopleider en het mentoren team.

Waar wij het verschil maken is dat wij een samenwerkingsverband hebben met TATA Steel IJmuiden. Na je opleiding ga je vlieguren maken om vervolgens ons team op Tata Steel te komen versterken. In een training van enkele dagen leren wij je de ins en outs van deze pre hospitale werkplek. Aldaar beschikken wij over onze eigen verbandkamer waar wij als SEH verpleegkundige eerste hulp verlenen aan alle aanwezigen op het TATA terrein. Tevens staat er een ambulance tot onze beschikking waarmee wij bij incidenten ter plaatse eerste hulp kunnen verlenen.

Is dit een carrière pad welke jij voor ogen hebt? Spreekt pre hospitaal werken je aan en heb je geen last van hoogtevrees? Dan ben jij de topper die wij graag in ons team willen verwelkomen.


Jouw nieuwe collega's

Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen wij per jaar voor circa 20.000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken wij aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH-zorg. Wij zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.


Wij bieden jou!

 • Tijdens de opleiding blijft je inschaling ongewijzigd. De inschaling van een gediplomeerd SEH verpleegkundige is FWG 55 (€3.115, - €4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Omdat wij vinden dat balans tussen werk en privé essentieel is, bieden wij de opleiding tot SEH verpleegkundige aan in zowel 28, 32 als 36 uur per week.
 • De opleiding start vier keer per jaar (in januari, april, juli en oktober) en wordt gevolgd bij het ExpertCollege-Nightingale Instituut(ENI) te Amstelveen.
 • Afhankelijk van vooropleiding, ervaring en contracturen duurt de opleiding 12 tot 18 maanden.
 • De kosten van de opleiding zijn geheel voor rekening van het RKZ.
 • Geaccrediteerde bij – en nascholing.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten.

Nieuwsgierig?

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je vrijblijvend een dagje meelopen. Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek.

Informatie

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Arina Mantel, teamleider SEH, 0251-78 39 54 of Yvon van Dam, praktijkopleider SEH, 0251-78 38 83.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 


Wij vragen aan jou

Wij vragen aan jou

 • Afgerond mbo-hbo verpleegkunde met BIG registratie.
 • werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige op een klinische afdeling.
 • Jij stelt patiënten in handomdraai gerust.
 • Schakelt snel in situaties en pakt door.
 • Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en je beschikt over een flexibele werkhouding om je aan te passen aan de continu wisselende omstandigheden op onze SEH.