Longfunctie analist

Functieomschrijving

Begeleid jij onze patiënten voor en tijdens het longonderzoek? Heb jij affiniteit met directe zorg? Solliciteer dan als Long functie analist.  Ben je nog in opleiding? Geen probleem. Het team verwelkomt je graag. 


longfunctie analist / leerling 3e jaar

32 uur , werkdagen in overleg

Nauwkeurig, enthousiast en leergierig


Wat breng jij mee?


Aan jou de belangrijke taak om onze patiënten voor en tijdens een onderzoek gerust te stellen. Je bent een enthousiaste collega, met affiniteit voor de directe patiëntenzorg. Je beschikt over een goed observerend vermogen. De patiënt is bij jou in goede handen, omdat je goed de situatie van de patiënt kan inschatten en je weet de patiënt gerust te stellen. Je kan goed zelfstandig werken en weet wanneer je de hulp van je collega’s of de longarts moet inschakelen. Je hebt een positieve instelling, bent enthousiast, leergierig en nauwkeurig.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Je verricht diverse onderzoeken met behulp van longfunctie apparatuur zoals fietsergometrie, spirometrie, bodybox, diffusie en histamine provocatietesten. Daarnaast verricht je de analyse van de slaaponderzoeken en assisteer je eventueel op de behandelkamer bij bronchoscopie-en en pleurapuncties. Een veelzijdige baan waar nauwkeurigheid en sociale vaardigheden centraal staan.Jouw nieuwe collega’s!

Je bent werkzaam op de functieafdeling van onze polikliniek Longgeneeskunde. De polikliniek Longgeneeskunde bestaat uit 6 collega’s van de afdeling longfunctie, osas en behandelkamer, 7 collega’s van het secretariaat, 2 longverpleegkundigen, 1 verpleegkundig specialist, 2 oncologie verpleegkundigen en 1 meewerkend teamleider. Op onze afdeling heerst een fijne werksfeer. De korte communicatielijnen tussen de afdelingen en disciplines zijn kenmerkend voor het Rode Kruis Ziekenhuis.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

• Inschaling volgens de cao schaal FWG 50 of FWG 40 indien in opleiding
• Een jaarcontract met vooruitzicht op een vaste aanstelling. Indien in opleiding betreft het een aanstelling voor de duur van de opleiding met de intentie tot een vaste aanstelling na diplomering
• Diverse bijscholingen
• Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
• Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals een weekendje wintersport, fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest en een bingo!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Brenda Burger afdelingsleider poli longgeneeskunde, bereikbaar op 0251-265451.


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie

Wij vragen aan jou

  • HAVO, VWO of MBO niveau 4 diploma
  • Affiniteit met de vakken wis-, natuur- en scheikunde is gewenst conform de opleidingseisen van de LOI
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig
  • Je bent leergierig en hebt een flexibele instelling