Medewerker bloedafname (binnen- en buitendienst)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met patiëntencontact?


Medewerker bloedafname (binnen- en buitendienst)

21uur

Klantgericht, accuraat en gedreven 


Ben jij dit?

Je hebt een klantgerichte en empathische instelling waarmee je ervoor zorgt dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. Je bent collegiaal en teamgeest staat bij jou voorop. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt accuraat.  

 

Dan kan je dag er zo uit zien

Je verzamelt en registreert laboratoriumaanvragen en verwerkt deze in het laboratoriumcomputersysteem. Je neemt bloed af bij patiënten door middel van een venapunctie, hiel- en vingerprik. De bloedafnames vinden zowel poliklinisch als klinisch plaats. De afgenomen bloedmonsters en andere materialen bied je op juiste wijze aan voor onderzoek op het laboratorium. In deze functie zal je ook ingezet worden op buitenpoli’s binnen het adherentiegebied van het ziekenhuis. Ook het afnemen van bloed in de thuissituatie kan tot de werkzaamheden behoren.

 

Jouw nieuwe collega’s

Ons team voor bloedafname bestaat uit 15 medewerkers die gezamenlijk zorgdragen voor het grootste gedeelte van alle bloedafnames voor het Rode Kruis Ziekenhuis en de huisartsen en verloskundigen in de regio. Binnen het Rode Kruis Ziekenhuis werk je in een team van medewerkers bloedafname en op  buitenpoli’s werk je meestal zelfstandig.

 

Wij bieden jou

  • Inschaling volgens de cao schaal 35 (maximaal €2665 op basis van 36 uur)
  • Je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).

 

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ton van Kampen, Manager Laboratorium, 0251-265182.  

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

 

Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 21 april 2019. De gesprekken vinden plaats op 25 april 2019.

 


Wij vragen aan jou

  • Afgeronde opleiding tot Doktersassistente of een vergelijkbare opleiding
  • Een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen
  • Goede sociale vaardigheden en een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
  • Stressbestendigheid
  • In bezit van rijbewijs B


Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang.  Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.