Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Omschrijving

Kom jij onze CSA versterken, waarbij je een belangrijke rol speelt in het voorkomen van infecties?

 

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

28 tot 36 uur

Teamspeler, nauwkeurig en flexibel


Ben jij dit?

Jij speelt een belangrijke rol in het voorkomen van infecties, want dankzij jou wordt het medisch instrumentarium gesteriliseerd en flexibele scopen gedesinfecteerd. Omdat alle werkzaamheden volgens vaste procedures worden uitgevoerd ben jij nauwkeurig en accuraat. Je bent een teamspeler, flexibel ingesteld en kan goed inspelen op onverwachte situaties.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Op onze afdeling houden wij ons op een professionele en verantwoordelijke wijze bezig met het reinigen, desinfecteren, controleren en steriliseren van instrumenten. Ook beschikken wij over een afdeling scopenreiniging, waar de desinfectie van flexibele scopen plaatsvindt. Al deze medische hulpmiddelen worden ingezet op de klinische- en poliklinische operatiekamers, als wel poliklinieken en verpleegafdelingen. Ook de materialen van diverse externe  partijen worden door ons verwerkt. Alle werkzaamheden liggen vast in een protocol. Dit houdt in dat wij volgens de laatste wet- en regelgeving onze werkzaamheden verrichten. Je werkt in twee verschillende diensten: van 08.30 tot 17.00 uur en van 11.30 tot 20.00 uur. In het weekend heb je af en toe een bereikbaarheidsdienst.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit 18 medewerkers. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Zowel onderling als binnen het RKZ zijn de lijnen kort, waardoor je gemakkelijk contacten legt. Naast het geplande werk zijn er uiteraard ook regelmatig spoedjes, waarbij snelheid van levensbelang is. Hier kunnen wij als team altijd goed op inspelen.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 35 (maximaal €2665,- op basis van 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

           

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Eva Loske, Teamleider, telefoonnummer 0251-265663

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor dinsdag 1 oktober.

Wij vragen aan jou

 • In het bezit van het diploma MBO-MSMH
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Je bent een teamspeler die houdt van precisiewerk
 • Je hebt ervaring met de reiniging van flexibele scopen

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang.