Rode Kruis Ziekenhuis - Medewerkers Bloedafname (binnen- en buitendienst)
Overslaan naar content

Medewerkers Bloedafname (binnen- en buitendienst)

Op locatie, Remote
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
€ 2.279 - € 3.440 per maandLaboranten en medisch analisten

Werken bij het RKZ

Medewerkers Bloedafname (binnen- en buitendienst)

Van 15 tot 20 uur per week – per 1 september 2024


Waarom deze baan bij het RKZ?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Dit is jouw baan

Ben jij op zoek naar een dynamische uitdaging in de ochtenduren, waarin je zowel in teamverband, als zelfstandig bijdraagt aan de gezondheid van anderen? Het laboratorium van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) past dan bij jou. Wij hebben verschillende locaties waar bloed wordt afgenomen binnen de regio en zoeken enthousiaste Medewerkers Bloedafname die in de ochtenduren op deze locaties willen werken. De afnamelocaties zijn geopend van 8 tot 11 uur. Naast het werken op deze locaties vragen we een collegiale en flexibele werkhouding en de mogelijkheid om extra ingezet te worden op andere dagen en tijden tijdens ziekte en vakanties.

Je verzamelt en registreert laboratoriumaanvragen en verwerkt deze in het laboratoriumcomputersysteem. Je neemt bloed af bij patiënten door middel van een venapunctie, hiel- en vingerprik. De bloedafnames vinden poliklinisch plaats op diverse prikposten in de regio Kennemerland. De afgenomen bloedmonsters en andere materialen bied je op een juiste wijze aan voor onderzoek op het laboratorium. Ook het afnemen van bloed in de thuissituatie kan tot de werkzaamheden behoren.


Kortom, dit ben jij

Je hebt een opleiding met een medische achtergrond, werkt accuraat, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent collegiaal, flexibel en teamgeest staat bij jou voorop. Een klantgerichte en empathische instelling waardoor je ervoor zorgt dat de patiënt zich gerustgesteld voelt is een must. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en woon je binnen een straal van 45 min van het ziekenhuis.


Dit wordt jouw team

Ons team van gepassioneerde Medewerkers bloedafname bestaat uit ongeveer 25 medewerkers die gezamenlijk zorgdragen voor het grootste gedeelte van alle bloedafnames voor de specialisten van het Rode Kruis Ziekenhuis, de huisartsen en verloskundigen in de regio. Op buitenpoli’s werk je meestal zelfstandig en soms samen met een andere collega.


Jij krijgt van ons

 • Een interne opleiding van vier weken. Gedurende deze opleiding ben je minimaal 20 tot 30 uur per week beschikbaar. De opleiding begint bij de start van het dienstverband.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.440 ,- (obv 36, CAO schaal 35) afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
 • Een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Mark Brussee , Afdelingsleider laboratorium, 0251-265182 of Margreet Hink, Teamleider laboratorium, 0251-265774. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk kun je een dagdeel meelopen.


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding tot doktersassistente of een vergelijkbare medische opleiding.
 • Een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een patiëntvriendelijke instelling.
 • Stressbestendigheid, klantgerichtheid.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • In bezit van rijbewijs B.

of