Medisch afdelingssecretaresse unit OK

Functieomschrijving

Heb jij altijd alles onder controle als medisch secretaresse op gebied van administratie en planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar twee medisch secretaresses van minimaal 16 tot 24 uur voor een totale functie van 40 uur verdeeld over 5 dagen per week.


Medisch afdelingssecretaresse unit OK

16-40 uur per week (in te vullen door twee collega’s)


Nauwkeurig, klantvriendelijk en creatief


Wat breng jij mee?

Jij bent een nauwkeurige en klantgerichte medisch secretaresse die voor minimaal 16 uur per week beschikbaar is. Je bent flexibel inzetbaar en verspreid je uren over de week in overleg met je collega. Als medisch secretaresse weet jij als geen ander om met creatieve oplossingen te komen bij agendaplanning, acute situaties en andere ondersteunende taken.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Samen met je collega ondersteun je de UNIT OK en de vakgroep Anesthesiologie op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Denk hierbij aan correspondentie, agendabeheer, het voorbereiden van vergaderingen en het uitwerken van notulen en presentaties. Tevens ben je ook gastvrouw voor externe klanten/leveranciers en patiënten.

Naast deze voorkomende taken ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van het applicatiebeheer (o.a. HIX en Ortec) van de verschillende software systemen en fungeer je als vraagbaak m.b.t. het gebruik. Door je cruciale rol in de organisatie is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen op jouw vakgebied en bijbehorende verantwoordelijkheden. Als medisch secretaresse van de OK afdeling ben je dus een spin in het web in het kloppende hart van onze unit.
In principe werk je dagen van 8 uur. De werkdagen zijn in overleg met je nieuw in te vullen collega van het secretariaat. Momenteel zijn wij aan het voorbereiden voor een nieuwbouw OK complex. Hierin zal het secretariaat OK ook een belangrijk ondersteunende rol vervullen.


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 40 (maximaal €3.025,- bruto op basis van 36 uur).
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.


Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Erwin van Til (unitmanager OK) 0251-265249 of met Nic Zoetelief, sr. HR Adviseur 0251-265385.


Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 25 september 2021. De gesprekken vinden plaats in de week 40.

Wij vragen aan jou

 • Een afgeronde opleiding medische secretaresse.
 • Minimaal één jaar werkervaring in vergelijkbare functie.
 • Kennis van werken met Excel, Word, Outlook.
 • Ervaring met Hix en Ortec is een pré.
 • Jij kan snel schakelen tussen verschillende situaties en weet je weg te vinden in een dynamische organisatie.
 • Jij komt met creatieve oplossingen.
 • Je bent een echte helper of ondersteuner.