Neonatologieverpleegkundige (gediplomeerd of opleidingsplaats)

Functieomschrijving

Neonatologieverpleegkundige

(16-36 uur)


Kijken en luisteren! Jij weet als Neonatologie verpleegkundige als geen ander hoe belangrijk dat is.


Ben jij dit?

Door te kijken en te luisteren voel jij als neonatologieverpleegkundige wat de pasgeborene nodig heeft. Daarnaast kan jij goed schakelen tussen het verzorgen en verplegen van het kind en het ondersteunen van de ouders bij de specifieke zorgvraag. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de pasgeborene een zo goed mogelijke start krijgt.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Iedere dag op de neonatologie is anders. Het is een veelzijdige functie, met wisselende hectiek. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de verpleegkundige zorg aan pasgeborenen en hun ouders. Je vervult een belangrijke rol bij de opvang van zieke pasgeborenen. Binnen het RKZ werken wij volgens de uitgangspunten van ontwikkelingsgerichte zorg en Early Feeding Skills. Tijdens de visite lever jij een interactieve bijdrage. Als neonatologieverpleegkundige in het RKZ krijg je veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s, kinderartsen en andere disclipines, zoals logopedie, psychologie, lactatiekundige en fysiotherapeut, zorgen jullie samen voor de beste zorg.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van 11 neonatologie verpleegkundigen, 26 kinderverpleegkundigen, 6 gynaecologen en 7 kinderartsen. Wij zijn een team met het hart voor het vak en deze specifieke doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit belangrijk.

Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavond.

De afdeling bestaat in totaal uit 39 bedden, waarvan 3 kraamcouveuse suites en 8 bedden op de afdeling neonatologie. Het RKZ is onderdeel van coöperatie Geboortezorg Midden Kennemerland. Samen zorgen wij voor de beste zorg rond (aanstaande) moeder en kind. Wij verzorgen ongeveer 200 pasgeborene per jaar op de afdeling.

Onze afdeling bestaat uit een kinderafdeling, neonatologie en kinderbrandwondencentrum. Samen werkt hier één team. Je bent als kinderverpleegkundige dus ook werkzaam op de gehele afdeling.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 55 ( maximaal € 4.227,-)
  • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 20 tot 36 uur
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met de teamleiders Daphne Veldhuis (0251-265391) of Brenda de Könnigh (0251-265392)

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen!


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 1 december 2021. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook voor de sluitingsdatum.

Wij vragen aan jou

  • BIG geregistreerd Neonatologieverpleegkundige diploma
  • Kinderverpleegkundige diploma is een pré of bereidheid tot het volgen van de kinderverpleegkundige opleiding
  • Interesse in het werken met kinderen en neonaten
  • Jij gaat zelfstandig te werk en pakt je verantwoordelijkheid
  • Flexibiliteit, alle voorkomende diensten werken