Neuroloog

Omschrijving

Neuroloog

(0,5FTE)


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de vakgroep Neurologie per 1 februari 2019.


Wij zoeken

Een all-round neuroloog, gewend om zelfstandig te werken. U kiest voor een dynamische werkplek waar de neurologische zorg in volle breedte wordt uitgevoerd. U neemt deel aan de organisatie binnen de vakgroep. Affiniteit met onderwijs is een pré.

U werkt als neuroloog op de polikliniek en in de kliniek. U neemt deel in dienstenstructuur met bereikbaarheidsdiensten en bent in staat om binnen 30 minuten in het ziekenhuis te zijn. De aanstelling zal plaatsvinden conform de AMS richtlijnen. Het betreft een contract voor 8 maanden, met mogelijk uitzicht op vaste aanstelling.

De vakgroep neurologie in het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat op dit moment uit 5 (4,0 fte) neurologen, (drs. S.A. Malm, drs. W.D.M. van der Meulen, drs. T.H. Sie, dr. A.S.E. Bor, drs. J.M. Zijdewind). Er is een afdeling met Stroke unit en trombolyse zorg, goed ingerichte KNF afdeling met vaatlab en SEH met SEH-artsen en SEH-artsen opleiding.


Ons aanbod

  • Op basis van uw opleiding en ervaring zal een passend salarisaanbod worden aangeboden conform AMS voorwaarden
  • Ongeveer op 24 minuten rijden van Amsterdam
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten.


Informatie

Over de functie kun u contact opnemen met de heer Willem van der Meulen (0251-7863842 of per  e-mail wvandermeulen@rkz.nl   

 

Solliciteren

Wilt u solliciteren, stuur dan uw motivatie brief met C.V. voor 1 december 2018 op via onderstaande sollicitatie button. U kunt de sollicitatie richten aan de heer W. van der Meulen, Neuroloog en  Medisch Manager Neurologie.. 

 


Wij vragen aan jou

  • Een betrokken en ondernemende Neuroloog