Neuroloog

Functieomschrijving

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.


Vanwege gepland verlof van een collega is er per 1 november a.s. een vacature voor:


Waarnemend Neuroloog


De vakgroep neurologie in het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat op dit moment uit 6 (4,5 fte) neurologen, (dr. A.S.E. Bor, drs. S. Hoogers, drs. W.D.M. van der Meulen, drs. T.H. Sie, drs. R. Weijma en drs. J.M. Zijdewind). Er is een afdeling met Stroke unit en trombolyse zorg, goed ingerichte KNF afdeling met vaatlab en SEH met SEH-artsen (en SEH-artsen opleiding).


Wij zoeken:

Een all-round neuroloog, gewend om zelfstandig te werken. U hebt ervaring met acute neurologische aandoeningen waaronder acute beroertezorg. KNF ervaring is (vanwege overname van deze werkzaamheden) gewenst.

U werkt als neuroloog in de polikliniek en kliniek. U neemt deel in dienstenstructuur met bereikbaarheidsdiensten en bent in staat om binnen 30 minuten in het ziekenhuis te zijn. De aanstelling zal plaatsvinden conform de AMS richtlijnen, het betreft een contract voor 4 maanden.


Informatie / sollicitatie

Informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij de heer Willem van der Meulen (0251-265555), sein 3842 of per e-mail wvandermeulen@rkz.nl

Stuur uw digitale sollicitatie voor 1 september 2021 naar: recruitment@rkz.nl , t.a.v. de heer W. van der Meulen, Neuroloog en Medisch Manager Neurologie.

Voor informatie over het Rode Kruis Ziekenhuis verwijzen wij u naar onze website: www.rkz.nl.


Wij vragen aan jou

  • all-round Neuroloog
  • ervaring met acute neurologische aandoeningen, waaronder acute beroerte zorg
  • KNF ervaring is een pre