Rode Kruis Ziekenhuis - Neuroloog
Overslaan naar content

Neuroloog

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Neuroloog

0.6-0.8 FTE (uitbreiding vakgroep)


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een slagvaardig  ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:
In verband met uitbreiding zoeken wij per direct een all round neuroloog die graag de neurologie in de volle breedte uitoefent. Je werkt als neuroloog in de polikliniek en kliniek. Alle neurologen hebben aandachtsgebieden. We horen graag waar jouw interesse voor een aandachtsgebied ligt. Je neemt deel in een dienstenstructuur met bereikbaarheidsdiensten en bent in staat om binnen 30 minuten in het ziekenhuis te zijn. De aanstelling zal plaats vinden conform de AMS richtlijnen. Het betreft een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedvinden. Het RZK heeft grote ambities om bij te dragen aan de zorgtransformatie in Nederland. Daartoe is het Digitaal GezondheidsCentrum opgezet, waarbij patiënten worden begeleid door de verpleegkundig telecoach. Zorg leveren we digitaal als het kan, fysiek als het moet. Maatwerk van zorg vinden we daarbij belangrijk. We zoeken iemand die in dit proces kritisch wil meebewegen met de patiënt vooraan in haar/zijn gedachten.


Dit wordt jouw team:

De vakgroep neurologie in het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat op dit moment uit 6 (4,3 fte) neurologen die in onderling goede verhouding samenwerken (dr. E. Beeldman, dr. A.S.E. Bor, drs. S. Hoogers, drs. W.D.M. van der Meulen, drs. R. Weijma en drs. J.M. Zijdewind). Er is een afdeling met Stroke unit en trombolyse zorg, een goed ingerichte KNF afdeling gecombineerd met vaatlab, en een SEH met 24/7 SEH-artsen en SEH-artsen opleiding. Er is ondersteuning door een PA in opleiding, een Parkinsonverpleegkundige en een MS verpleegkundige. We begeleiden co-assistenten en semi-artsen.

Jij krijgt van ons:
• Arbeidsvoorwaarden conform AMS regeling
• Een contract van 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd bij wederzijds goedvinden
• Ruimte voor ontwikkeling van een aandachtsgebied
• Mogelijkheid om je eigen werkzaamheden in te richten

Solliciteren
Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 1 juli 2024. De gesprekken zullen gaan plaatsvinden op woensdag 3 juli 2024. Wij kijken uit naar je reactie.

Meer weten?
Neem contact op met de medisch manager (Stijntje Bor) via de polikliniek neurologie op 0251 26 5695 of met onze recruiter Myrna Wettke via recruitement@rkz.nl

Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

of