Neuroloog

Omschrijving

In verband met uitbreiding van formatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de vakgroep Neurologie per 1 december 2019.

Neuroloog

(0,6-0,8 Fte)


Wat breng jij mee als Neuroloog?

Wij zoeken een allround neuroloog, gewend om zelfstandig te werken. Je kiest voor een dynamische werkplek waar de neurologische zorg in volle breedte wordt uitgevoerd. Je neemt deel aan de organisatie binnen de vakgroep. Ervaring met cognitieve stoornissen en/of bewegingsstoornissen en affiniteit met onderwijs is een pré.

Je werkt als neuroloog op de polikliniek en in de kliniek. Verder neem je deel in dienstenstructuur met bereikbaarheidsdiensten en ben je in staat om binnen 30 minuten in het ziekenhuis te zijn.


Vakgroep Neurologie

De vakgroep neurologie in het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat op dit moment uit 5 (4,0 fte) neurologen (drs. S.A. Malm, drs. W.D.M. van der Meulen, drs. T.H. Sie, dr. A.S.E. Bor, drs. J.M. Zijdewind). Er is een afdeling met stroke unit en 24-uurs trombolyse zorg, goed ingerichte KNF afdeling met vaatlab en SEH met SEH-artsen en SEH-artsen in opleiding.


Ons ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Beverwijk voor patiënten uit de regio’s Midden -Kennemerland en IJmond met een medisch specialistische zorgvraag. Uitgangspunten zijn de juiste zorg op de juiste plek en de regierol voor de patiënt. Het RKZ is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk.


Het RKZ Brandwondencentrum staat nationaal en internationaal aan de top, mede dankzij baanbrekende onderzoeken. De zorg en het onderzoek op het gebied van brandwonden vereist een hoogwaardige kwaliteit van al onze specialismen. De basiszorg profiteert hier ook van. Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gespecialiseerd Obesitascentrum en een Huidcentrum. Verder zijn er twee kern-IC’s (regionetwerk VUMC) en een SEH level 2. Wij bieden niet alleen medisch specialistische zorg, maar ook paramedische zorg als dieetadvisering, fysiotherapie, ergotherapie en AWBZ -zorg in de vorm van een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ).


Ons aanbod

  • Op basis van je opleiding en ervaring zal een passend salarisaanbod worden aangeboden conform AMS voorwaarden.
  • Het betreft een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Ongeveer op 24 minuten rijden van Amsterdam
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Over de functie kun je contact opnemen met de heer Willem van der Meulen (0251-783842 of per e-mail wvandermeulen@rkz.nl


Solliciteren

Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatie brief met C.V.op via onderstaande sollicitatie button voor 31 oktober. Je kunt de sollicitatie richten aan de heer W. van der Meulen, Neuroloog en Medisch Manager Neurologie. De gesprekken vinden 12 november plaats.

Wij vragen aan jou

  • Een betrokken en ondernemende Neuroloog

    Deze vacature is  intern en extern geplaatst.