Skip to content

Oncologie- en algemeen verpleegkundigen voor Oncologie Centrum

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Voor ons Oncologie Centrum zijn wij op zoek naar Oncologie- en algemeen verpleegkundigen voor de Klinische Oncologie

Oncologie Centrum binnen het RKZ

Het Oncologie Centrum bundelt alle zorg voor de oncologische patiënt op 1 afdeling. Klinische oncologiepatiënten, beschouwend en snijdend maar ook patiënten die worden behandeld voor chemo- en/ of immunotherapie op de dagbehandeling oncologie bevinden zich binnen het Oncologie Centrum.

Uiteindelijk gaan wij ruimte bieden aan 11 klinische bedden en hebben we 8 dagbehandelingsplekken waar over de dag verspreid gemiddeld 18 patiënten een behandeling met chemo- en/of immunotherapie kunnen ontvangen.

Op de Klinische Oncologie worden patiënten van alle specialismen opgenomen; patiënten voor het chirurgische, interne en long-oncologische specialisme. Ons werk bestaat voor een groot deel uit de psychosociale begeleiding in elke fase van het ziek zijn/ de behandeling.


Ben jij dit?

Jij bent een gedreven en enthousiaste (Oncologie)-verpleegkundige met een affiniteit voor de oncologische zorg. Je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan een nieuw team en samen het Oncologie Centrum verder vorm te geven. Je handen uit de mouwen steken, echt iets betekenen voor anderen. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan voor jouw patiënten én voor jou. Samen maken wij het verschil.
Jij bent namelijk in alle stadia van zorg en behandeling betrokken bij de patiënt en je bent het aanspreekpunt voor de patiënt en de familie.

Mocht je de aantekening tot Oncologieverpleegkundige nog niet gevolgd hebben ben je bereid om een basis oncologie opleiding te volgen. Er zeker de mogelijkheid tot het volgen van de gehele oncologie opleiding.


Jouw nieuwe collega’s!

Het team op de Klinische Oncologie bestaat uit oncologieverpleegkundigen en algemeen verpleegkundigen.

In dit team werken oncologieverpleegkundigen en algemeen verpleegkundigen met affiniteit voor de oncologie met elkaar samen om de beste zorg voor onze patiënt te leveren. De Klinische Oncologie is een deel van het Oncologie Centrum en in de toekomst zal je ook deel uitmaken van het Oncologie Dagbehandeling team. Om dit te bewerkstelligen hebben wij jou hard nodig!

Informatie

Wil je een keer sfeer proeven en een dag (deel) meelopen? Dit is uiteraard een mogelijkheid. Voor meer informatie kun je bellen met Lidwien de Kroon- van Schie, Teamleider Klinische Oncologie, tel 0251-783857 of Arthur Veldhoen, afdelingsleider oncologiecentrum, tel 06-58769382.


Solliciteren

Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Dit vragen wij:

Wil jij graag aan de slag binnen de oncologie en herken je jezelf in onderstaande beschrijving, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!

  • Je hebt uiteraard een afgeronde HBO-V, MBO-V opleiding.
  • De algemeen verpleegkundige functie is ingedeeld volgens ziekenhuis CAO schaal 45 (maximaal €3.468,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
  • Ben je gediplomeerd oncologie verpleegkundige dan is de functie ingedeeld in schaal 50 (maximaal €3.922,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
  • Je beschikt over minimaal 1 jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige binnen een ziekenhuis of een andere (klinische) setting, 
  • Het reflecteren op eigen handelen en functioneren gaat je goed af.
  • Je staat met beide benen op de grond en kan goed prioriteiten stellen.
  • Samenwerken, persoonlijke ontwikkeling en het delen van kennis en kunde zijn belangrijke waarden voor jou.

Je bent iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, om zo een veilige werkomgeving met het team te creëren. Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelf- en teamontwikkeling.

of