Oncologie Verpleegkundige Oncologiecentrum

Functieomschrijving

Bouw jij mee aan de beste zorg die het RKZ kan geven? Help ons mee bij de opstart van ons nieuwe Oncologie Centrum en maak dagelijks het verschil in het leven van onze patiënten!


Oncologie Verpleegkundige


Ondernemend, positief en pragmatisch

(24-36 uur)


Oncologie Centrum

Het RKZ opent in april 2021 een Oncologie Centrum waarmee alle zorg voor de oncologische patiënt gebundeld wordt. Klinische oncologiepatiënten, beschouwend en snijdend en ook de dagbehandeling oncologie gaan het Oncologie Centrum vormen

Uiteindelijk gaan we ruimte bieden aan 11 klinische patiënten, 8 dagbehandelingspatiënten en er komen twee bedden voor immunotherapie. Wij zijn op zoek naar oncologieverpleegkundigen die zowel op de Klinische Oncologie als op de Dagbehandeling Oncologie ingezet gaan worden.


Wat breng jij mee?

Jij bent een ondernemende oncologieverpleegkundige met een positieve en pragmatische mindset. Ook ben je gewend om tijdens je dienst zelfstandig alle organisatie rondom het volledige zorgproces van de patiënten te coördineren. Je hebt ervaring met het begeleiden en adviseren van de patiënt en diens naasten omtrent het ziektebeeld en het behandelplan. Je hebt eerder gewerkt in een omgeving waarbij je zelf beslissingen hebt moeten nemen op basis van klinisch redeneren.

Als oncologieverpleegkundige neem je kennis en ervaring mee die essentieel is voor het vormen van het nieuwe team van het Oncologie Centrum. Tot slot ben je patiëntgericht, nauwkeurig en gedreven in je werk als verpleegkundige.


Dan kan je dag er zo uit zien!

In deze rol is het jouw doel om optimale zorg te verlenen aan onze patiënten binnen het Oncologie Centrum. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten en familie. Je stelt deze gerust wanneer het kan en betrekt je naaste collega’s wanneer het moet. Daarnaast voer je verpleegkundige- en medische handelingen, interventies en activiteiten uit. Bij deze activiteiten toets je de kwaliteit op basis van protocollen Je neemt de tijd om met de patiënt en diens naasten in gesprek te gaan en deze optimaal te begeleiden in een voor hun zware periode. Hierbij maak jij het verschil door jouw kennis en persoonlijkheid. Samen met je collega’s streef je er naar om dagelijks de dienstverlening te verbeteren, de patiëntervaring te optimaliseren en denk je mee over het beleid van de afdeling.


Jouw nieuwe collega’s!

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (€3774, - maximaal)
 • Een welkomstbonus van € 1.000,- netto!
 • Vergoeding van de inschrijvingskosten V&VN Oncologie
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse sinterklaasfeest


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Jelly Buit (Afdelingsleider) op 0251 – 265968 of Annika Koppen (Teamleider Dagbehandeling Oncologie op 0251 - 265648.


Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het doen van een PAPI assessment.


Wij vragen aan jou

 • Je bent in bezit van een diploma van oncologieverpleegkundige (met BIG registratie).
 • Je bent iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, om zo een veilige werkomgeving met het team te creëren. Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelf- en teamontwikkeling.
 • Je doet je werk met enthousiasme, humor en creativiteit.