Oncologieverpleegkundige Dagbehandeling

Functieomschrijving

Wil jij in je dagelijks werk iedere dag weer de kans krijgen om een positief verschil te maken? Waar jouw inspanningen snel resultaat opleveren? Waar jij de tijd neemt voor de patiënt? Dan is deze vacature iets voor jou!


Oncologieverpleegkundige Dagbehandeling

24 tot 36 uur

Liefdevol, innovatief en teamplayer


Ben jij dit?

Jij bent een liefdevolle en gedreven oncologieverpleegkundige met een positieve instelling. Je bent beschikbaar voor 24-36 uur. Jij bent gewend om te werken vanuit een casemanager functie en regelt het oncologisch proces van a tot z voor de patiënten. Jij vindt het belangrijk dat de patiënten hun verhaal kwijt kunnen en neemt hier de tijd voor als oncologieverpleegkundige.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de dagbehandeling oncologie geef jij zorg aan patiënten die een behandeling krijgen met chemo-, immuno- en targeted therapie. Je geeft voorlichting en begeleiding aan de patiënten in de behandelfase. Je bent veel van de tijd bezig met psychosociale zorg en bent een luisterend oor voor de patiënten. Daarnaast is er een telefonisch verpleegkundig spreekuur voor de patiënten in de behandelfase voor advies. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij de beste zorg leveren. Verder bespreek je samen met de medisch specialisten het behandelplan en wordt jouw mening op prijs gesteld. Jij vraagt de kuren aan en zorgt dat alles klaar staat voor de behandeling. Daarnaast wordt jij uitgedaagd om mee te denken over procedures, beleid en neerzetten van een moderne oncologie afdeling.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en zelfstandig team van 8 oncologie verpleegkundigen, dat samenwerkt met 2 oncologen, 1 hematoloog, 1 oncoloog/hematoloog, 2 MDL artsen en 3 longartsen met oncologie specialisatie. De samenwerking met de artsen is laagdrempelig, waardoor er een gezamenlijke besluitvorming is. De dagbehandeling functie zal op termijn geïntegreerd worden met de kliniek.


De dagbehandeling heeft 2 zalen waar we gemiddeld 12 – 16 patiënten per dag behandelen.

We zijn 5 dagen per week van 7.30 – 17.30 volop in bedrijf.


Het RKZ opent op 3 mei het Oncologiecentrum waar de zorg voor de oncologische patiënt op één locatie geclusterd is om van daaruit de oncologische zorg toekomstbestendig vorm te gaan geven. We dagen je uit om mee te denken en mee te werken aan de totale vormgeving van het Oncologiecentrum en de RKZ-brede oncologische zorg.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme club met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (per 1-1-21 maximaal 3774, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Een welkomstbonus van € 1.000,- netto!
 • Mogelijkheid tot vast contract, twee maanden proeftijd.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur (dagdiensten doordeweeks).
 • Kosten vergoeding voor lidmaatschap van de V&VN Oncologie en V&VN kwaliteitsregister.
 • Jij wordt uitgedaagd om mee te denken over beleid, innovatie, EHealth en om mede vorm te geven aan toekomstbestendige oncologische zorg in het RKZ in de breedste zin van het woord.
 • Gratis parkeren en 7 minuten lopen vanaf het station.
 • Een leuk, warm en zelfstandig team.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Jelly Buit, afdelingsleider dagbehandeling oncologie, tel 0251-265968 of Annika Koppen, Teamleider dagbehandeling oncologie, tel 0251-265648.


Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen. Neem dan contact op met onze recruiter via recruitment@rkz.nl.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

 • Oncologieverpleegkundige, BIG-geregistreerd en bij voorkeur een CZO erkend diploma.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden die jij verbindend inzet.
 • Jij levert graag een bijdrage aan innovatieve ideeën.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, een positieve instelling en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen en humor.

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang. Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.