Rode Kruis Ziekenhuis - Oncologieverpleegkundige poli Longgeneeskunde - tijdelijk ivm vervanging zwangerschapsverlof
Overslaan naar content

Oncologieverpleegkundige poli Longgeneeskunde - tijdelijk ivm vervanging zwangerschapsverlof

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
€ 3.047 - € 4.324 per maandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Oncologie verpleegkundige polikliniek en dagbehandeling Longgeneeskunde

Tijdelijk ivm vervanging wegens zwangerschapsverlof

16 uur per week, werkdagen maandag en donderdag, voor de periode van direct tot en met november 2024


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil omdat we een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismen. Dat is uniek in deze tijd. Als collega's helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol; samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Op zoek naar een uitdagende baan als oncologie verpleegkundige waar je als belangrijke schakel werkt tussen de patiënt en de arts? Kom dan werken bij de polikliniek Longgeneeskunde.

Je werkt vanuit een casemanagers functie en regelt het oncologisch proces van a tot z voor de patiënten die worden behandeld met chemo en of immunotherapie. Op de polikliniek voer je voorlichtingsgesprekken en draai je zelfstandig telefonisch en fysiek spreekuur onder supervisie van de longartsen. Tevens werk je 1 dag in de week op de dagbehandeling oncologie om de longpatiënten chemo en/of immunotherapie te geven.


Kortom, dit ben jij:

Een gedreven oncologieverpleegkundige met een positieve instelling. Jij vindt het belangrijk dat de patiënten hun verhaal kwijt kunnen, biedt duidelijkheid, veiligheid en je kunt goed afstemmen met de patiënten. Jij biedt de patiënten houvast in een van de meest kwetsbare momenten in hun leven.

Je werkt nauwkeuring en hebt een flexibele instelling. Je kunt creatief met uitdagingen omgaan.


Dit wordt jouw team:

Je bent werkzaam op de polikliniek Longgeneeskunde en op de Dagbehandeling.

Op de polikliniek werk je nauw samen met de longartsen en het secretariaat. In de kliniek werk je samen met de collega’s van de dagbehandeling.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.324, = (obv 36 uur, cao Ziekenhuizen, schaal 50 ), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een contract van 6 maanden.
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Het RKZ is makkelijk bereikbaar: het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand en er is mogelijkheid tot gratis parkeren nabij het ziekenhuis.
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging, waardoor je tegen gereduceerd tarief toegang hebt tot verschillende uitjes (theatertickets, stedentrips etc.). Twee keer per jaar vieren wij samen een groot zomer- en winterfeest!


Solliciteren:

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Brenda Burger, Teamleider Longgeneeskunde, 0251-264957. (ma-di-do-vrijdag)


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.Dit vragen wij:


 • · Oncologieverpleegkundige, BIG-geregistreerd.
 • · Organisatorische ervaring/talent is een pre.
 • · Goede sociale en communicatieve vaardigheden die jij verbindend inzet.
 • · Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, een positieve instelling en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen en humor.

of