Opleidingsadviseur

Functieomschrijving


OPLEIDINGSADVISEUR

32 UUR


Ben jij Hands-on, een sterke persoonlijkheid en op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent subsidies en erkenningen rondom zorgopleidingen?
Dan is het Rode Kruis Ziekenhuis op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Opleidingsadviseur voor het team Opleiding & Ontwikkeling met verpleegkundige vervolgopleidingen als aandachtsgebied. In deze functie houd jij overzicht op alle verpleegkundige vervolgopleidingen in de organisatie. Je levert een bijdrage aan de onderlinge verbinding en verdere ontwikkeling van de decentraal werkzame praktijkopleiders en adviseert in alle lagen van de organisatie ten behoeve van een goed leerklimaat, mogelijkheden om maximaal op te leiden en het vormgeven van het praktijkleren. Je hebt contact met onze samenwerkingspartners van andere (zorg)instellingen in verband met (uitwisseling)stages en bent ook contactpersoon van het CZO en draagt zorg voor een goede registratie en (her)erkenning van opleidingen. Bij aangekondigde (externe) audits zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt door een goede voorbereiding met de betrokkenen te coördineren.

In het kader van onderwijsvernieuwing van de verpleegkundige vervolgopleidingen , is gestart met het project CZO Flex Level, waar je het projectleiderschap van zult overnemen.


Verder draag jij zorg voor het aanvragen van de diverse opleidingssubsidies. Je bewaakt de planning, verzamelt de benodigde gegevens en zorgt voor een juiste en complete aanmelding en afhandeling.


Naast jouw aandachtgebied voor de verpleegkundige vervolgopleidingen, zal je ook ingezet worden voor overige organisatie brede adviseurs taken ten behoeve van Opleiding & Ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het uitvragen van een interne scholingswens die omgezet dient te worden in een scholingsactiviteit of het bespreken van een mogelijk opleidingsaanbod met een externe partij.


Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren opleidingsadviseur (HRD) met ervaring binnen de ziekenhuiswereld en aantoonbare kennis van de verpleegkundige vervolgopleidingen. Je maakt gemakkelijk contact, bent een goede communicator, kan helder presenteren en krijgt mensen mee. Je bent een goede luisteraar en doorvrager en zorgt ervoor dat je aansluit bij de klantvraag.


Wij bieden jou!

Een veelzijdige functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Een aanstelling van één jaar met mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld conform CAO-ziekenhuizen in FWG 55, inschaling vindt plaats conform opleiding en werkervaring. Naast je salaris en 8,33% vakantiegeld is een uitstekende pensioenregeling conform de cao ziekenhuizen van toepassing en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ons ziekenhuis is goed te bereiken met het openbaar vervoer en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand. Kom je met de auto dan kun je als medewerker van het RKZ gratis parkeren


Informatie

Ons team bestaat op dit moment uit een administratief medewerker, een planner, een opleidingscoördinator, (samen met jou) twee opleidingsadviseurs en een teamleider.
Wij zijn onderdeel van HR en vinden een goede onderlinge samenwerking belangrijk.

Voor meer informatie kun je bellen met Linda Koch, Hoofd Opleidingen 06-20015616.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 17 juni 2021.

De gesprekken staan gepland op woensdagmiddag 23 juni.

Wij vragen aan jou

  • Afgeronde relevante HBO opleiding aangevuld met opleiding(en)/scholingen in de richting van opleidingskunde
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van diverse zorgopleidingen binnen een ziekenhuisomgeving
  • Op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent subsidies en erkenningen rondom zorgopleidingen
  • Ervaring met registratie in het CZO register en het aanvragen van subsidies.
  • Meerjarige werkervaring op het gebied van HRD c.q. Leren en Ontwikkelen
  • Een analytisch vermogen, initiatiefrijk en overtuigingskracht.
  • Resultaatgericht en projectmanagementvaardigheden