Oproepkracht Kinderverpleegkundige / Neonatologieverpleegkundige

Functieomschrijving

Kom jij onze afdeling versterken als oproepkracht Kinderverpleegkundige of Neonatologieverpleegkundige?


Oproepkracht Kinderverpleegkundige / Neonatologieverpleegkundige

0-urencontract

Flexibel, enthousiast en leergierig


Ben jij dit?

Jij kan het verschil maken als kinderverpleegkundige. Dit doe je niet alleen naar de kinderen toe, maar ook naar de ouders. Je kan je goed inleven in de kinderen en hun familie, staat stevig in je schoenen en bent nieuwsgierig. Je bent leergierig en wil elke dag weer bijleren.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als kinderverpleegkundige draag je zorg voor de kinderen en neonaten die in het ziekenhuis liggen. Elke dag beginnen wij met de dagstart, waarna we vervolgens beginnen met visite lopen. Op onze kinderafdeling liggen kinderen van alle leeftijden. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en emotioneel. Ook hebben ze andere aandoeningen dan volwassenen of hebben ze andere symptomen bij dezelfde aandoening. Observeren is dus zeer belangrijk, ook omdat het kind niet altijd zelf kan zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van twaalf neonatologie verpleegkundigen, achttien kinderverpleegkundigen, elf kinderbrandwondenverpleegkundigen en zeven kinderartsen. Wij zijn een hecht team dat net als jou een echt hart hebben voor het verpleegkundige vak en deze speciale doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavondje. Eén keer per jaar organiseren de kinderartsen een feest voor de hele afdeling.


De afdeling bestaat in totaal uit achtendertig bedden, waarvan drie kraam couveuses suites en acht bedden op de couveuse afdeling. Het RKZ is onderdeel van coöperatie Geboortezorg Midden Kennemerland. Samen zorgen zij voor de beste zorg rond (aanstaande) moeder en kind.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao, schaal 50 (maximaal €3664,-) of schaal 55 (maximaal €4111,-) en afhankelijk van werkervaring.
  • Het inroosteren gaat volledig in overleg met jou
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen gesprek met jou aan welke kant je op wil in de toekomst.
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Veldhuis, 0251-265391 of Brenda de Könnigh, 0251-265392. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 30 november. 

Wij vragen aan jou

  • HBO-V Diploma of Verpleegkundige A BIG geregistreerd met aantekening kindergeneeskunde en/of neonatologie
  • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen
  • Je pakt je verantwoordelijkheid en gaat zelfstandig te werk.