( Physician assistant) Klinisch Verloskundigen

Functieomschrijving

( Physician assistant) Klinisch Verloskundige 

Per direct zijn wij op zoek naar een Klinisch Verloskundige of PA-klinisch verloskundige

24-36 uur
Flexibel, initiatiefrijk & deskundig

Ben jij dit?

Bij jou staat de patiënt voorop! Als (PA) klinisch verloskundige ben jij flexibel, initiatiefrijk en je houdt je hoofd koel bij acute situaties en drukke diensten. Daarnaast beschik je over een groot empathisch vermogen, tact en hulpvaardigheid om de patiënt zo goed mogelijk te kunnen begeleiden tijdens deze bijzondere tijd in hun leven.

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als (PA)-klinisch verloskundige begeleid je, op de (spoed) polikliniek en kraamsuites, zwangere cliënten met een laag, midden en hoog risico tijdens de prenatale-, natale- en postnatale periode. De samenwerking met de 1e lijn rondom het RKZ is grotendeels georganiseerd binnen de Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) IJmond. In de IGO vinden innovaties binnen de geboortezorg plaats waarbij de kwaliteit van zorg voor de zwangere, haar partner maar ook de zorgverleners centraal staat.


Jouw nieuwe collega’s!

Ons team binnen het RKZ bestaat uit dertien verloskundigen, zowel klinisch verloskundigen als PA-klinisch verloskundigen. Je werkt samen met acht gynaecologen, een team O&G verpleegkundigen, poli-assistenten en afdelingssecretaresses. Wij zijn een gecombineerde afdeling, bestaande uit negen kraamsuites en tien gynaecologische bedden en begeleiden ongeveer 1300 bevalling per jaar.


Wij bieden jou!

  • Een inspirerende baan waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen een team met een hoog kwaliteitsniveau, in goede samenwerking en onderling overleg met gynaecologen.
  • Een collegiale werksfeer waarbij nauw wordt samengewerkt met O&G Verpleegkundigen, co-assistenten en VIO’s op de afdeling, doktersassistenten op de polikliniek en 1e lijns verloskundigen.
  • Deelname in verschillende projectgroepen zowel binnen de IGO als binnen de Vrouw Moeder Kind Unit.
  • Inschaling voor klinisch verloskundige is conform FWG 60 maximaal € 4964 op basis van 36 uur. Inschaling PA-klinisch verloskundige conform FWG 65 maximaal € 5801 op basis van 36 uur per week.

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Francine Lodewijks, PA-klinisch verloskundige/ teamleider klinisch verloskundigen, telnr; 0251 265946


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Via één druk op de solliciteer button kun je jouw sollicitatie formulier invullen. Wij kijken uit naar je reactie.Wij vragen aan jou

Wij vragen aan jou?

  • Afgeronde opleiding tot (PA-klinisch) verloskundige met registratie in het BIG register of momenteel in opleiding tot PA-klinisch verloskundige.
  • Een flexibele en initiatiefrijke professional, met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Klant- en resultaatgerichte instelling.
  • Een collega die zich binnen een Integrale Geboortezorg Organisatie thuis voelt.