Polikliniekmedewerker Chirurgie en Orthopedie

Functieomschrijving

Op zoek naar een tijdelijke uitdagende baan als polikliniekmedewerker?

Kom dan werken bij het team van de polikliniek Chirurgie en Orthopedie.

Polikliniekmedewerker Chirurgie en Orthopedie


Nauwkeurig, flexibel en creatief

28 uur per week


Wat breng jij mee?

Jij bent een nauwkeurige en patiëntgerichte polikliniekmedewerker die het leuk vindt om medisch technische handelingen uit te voeren en de medisch specialist te ondersteunen tijdens het spreekuur. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast verricht je eventueel balie werkzaamheden en behandel je binnenkomend telefoonverkeer.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de polikliniek Chirurgie en Orthopedie is elke dag anders. Je draagt zorg voor de voorbereiding, begeleiding en afhandeling van de spreekuren van de artsen. Dankzij jou is de patiënt gerustgesteld. Je voert voorkomende medisch technische handelingen zelfstandig uit, zoals het verbinden van wonden of het observeren en begeleiden van patiënten.

Daarnaast verricht je eventueel baliewerkzaamheden en regel je het telefoonverkeer. Je zorgt ervoor dat de gegevens juist in HIX staan, plant en regelt opnames, onderzoeken en behandelingen en regelt spreekuur afspraken.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van 20 collega’s en werken met elkaar voor een grote groep chirurgen, arts assistenten chirurgie en drie orthopeden. Wij hebben een goede samenwerking met de medisch specialisten. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld.

Waar het RKZ het verschil in maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 40 (maximaal € 3025 )
  • Een tijdelijk contract voor de duur van het zwangerschapsverlof van een collega
  • Je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Chantal Thomas, Teamleider Polikliniek Chirurgie en Orthopedie, 0251-783894. (vrijdag niet aanwezig)


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 27 september, de gesprekken vinden plaats in de week van 4 oktober.

Wij vragen aan jou

  • Diploma doktersassistente of verpleegkundige
  • Jij krijgt er een voldaan gevoel van als alles op rolletjes loopt
  • Je bent bereid om te werken volgens wisselend rooster
  • Tijdens drukte houd jij het hoofd koel
  • Jij gaat zelfstandig aan de slag en zorgt ervoor dat dingen geregeld worden