Polikliniekmedewerker Interne Geneeskunde

Functieomschrijving

Polikliniekmedewerker Interne geneeskunde

Patiëntgericht, flexibel en samenwerken

24 uur per week

Op zoek naar een leuke en actieve baan als polikliniekmedewerker? Altijd al meer willen doen dan alleen achter een computer zitten? Contact met patiënten maakt jouw baan het leukste wat er is? Kom dan werken bij het team van de polikliniek Interne.


Wat breng jij mee?

Jij bent een patiëntgerichte polikliniekmedewerker, met een groot inlevingsvermogen. Je werkt graag met computers en bent stressbestendig. Ook heb je affiniteit met de oncologische zorg. Ben jij flexibel, stressbestendig en heb je een zorghart? Kom dan ons team versterken!


Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de polikliniek Interne is geen dag hetzelfde. Je draagt zorg voor een adequate en klantvriendelijke ontvangst, planning en doorverwijzen van patiënten. Daarnaast heb je de verantwoording voor het plannen van infusen, metingen, en contact houden met de dagbehandeling (oncologie). Telefoongesprekken, mails versturen en app gebruik, is dagelijks werk. De oncologische zorg vraagt extra aandacht van je. Dit doe je met veel liefde en verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je voorstellen hoe blij de patiënten met jou zijn!


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van 7 collega’s, met een groot zorghart. Wij hebben een goede samenwerking met elkaar én de medisch specialisten. Ieder heeft zijn eigen taken en jou welkom laten voelen en ondersteunen doen wij allemaal!

Het RKZ

Waar het RKZ het verschil in maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 35.
 • Een jaar contract, met intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het (bus)station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk, daarom bieden wij o.a. trainingen van GoodHabitz aan.
 • Wij vieren in het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Nicole Deugd, Teamleider Poli Interne, MDL en Urologie 0251-783818


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie (motivatiebrief en CV) voor 31 maart as. in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Wij vragen aan jou

 • Diploma doktersassistente of een gerichte administratieve opleiding op MBO niveau.
 • Een stressbestendige houding.
 • Enthousiast om zelfstandig patiënten te helpen.
 • Ervaring in de zorg is een pré.