Rode Kruis Ziekenhuis - Polikliniekmedewerker Interne Geneeskunde
Overslaan naar content

Polikliniekmedewerker Interne Geneeskunde

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medische ondersteuning

Werken bij het RKZ

Polikliniekmedewerker Interne geneeskunde

Patiëntgericht, flexibel en samenwerken

24 uur per week

Op zoek naar een leuke en actieve baan als polikliniekmedewerker? Altijd al meer willen doen dan alleen achter een computer zitten? Contact met patiënten maakt jouw baan het leukste wat er is? Kom dan werken bij het team van de polikliniek Interne!


Waarom deze baan bij het RKZ?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Dit is jouw baan:

Op de polikliniek Interne is geen dag hetzelfde. Je draagt zorg voor een adequate en klantvriendelijke ontvangst, planning en doorverwijzen van patiënten. Daarnaast heb je de verantwoording voor het plannen van infusen, metingen, en contact houden met de dagbehandeling (oncologie). Telefoongesprekken, mails versturen en app gebruik is dagelijks werk. De oncologische zorg vraagt extra aandacht van je. Dit doe je met veel liefde en verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je voorstellen hoe blij de patiënten met jou zijn!


Kortom, dit ben jij:

Jij bent een patiëntgerichte polikliniekmedewerker met een groot inlevingsvermogen. Je werkt graag met computers en bent stressbestendig. Ook heb je affiniteit met de oncologische zorg. Ben jij flexibel, stressbestendig en heb je een zorghart? Kom dan ons team versterken!


Dit wordt jouw team:

Wij zijn een team van 8 collega’s met een groot gevoel voor de zorg. Wij hebben een goede samenwerking met elkaar én de medisch specialisten. Ieder heeft zijn eigen taken en jou welkom laten voelen en ondersteunen doen wij allemaal.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.440,- (o.b.v. 36 uur, CAO schaal 35), afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Inschaling volgens de cao schaal 35.
 • Een jaar contract, met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het (bus)station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk, daarom bieden wij o.a. trainingen van GoodHabitz aan.
 • Wij vieren in het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Hein Nammensma, Teamleider Poliklinieken 0251-265262.


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever. Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:

 • Diploma doktersassistente of een gerichte administratieve opleiding op MBO niveau.
 • Een stressbestendige houding.
 • Enthousiast om zelfstandig patiënten te helpen.
 • Ervaring in de zorg en op een polikliniek is zeker een pré.
 • In ieder geval beschikbaar op woensdag en vrijdag

of