Polikliniekmedewerker preoperatieve poli & pijnpoli

Functieomschrijving

Polikliniekmedewerker preoperatieve poli & pijnpoli

24 uur (dagen nader te bepalen)

Per direct

Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig


Wat breng jij mee?

Als polikliniekmedewerker op de preoperatieve poli & pijnpoli heb je een afwisselende functie waarbij je met verschillende medewerkers en patiënten in contact komt. Jij bent een nauwkeurige en patiëntgerichte polikliniekmedewerker waarbij flexibiliteit, enthousiasme en samenwerking belangrijke speerpunten zijn. Dankzij jouw stressbestendigheid verloopt op de poli alles op rolletjes. Je bent een teamspeler en samen met het team ga je voor het beste resultaat. Goede sociale, mondelinge en schriftelijke vaardigheden kenmerken jou.


Dan kan je dag er zo uitzien

Op de poli verricht je diverse administratieve werkzaamheden, voor zowel de preoperatieve poli als de pijnpoli. Je verricht voorbereidende en controlerende werkzaamheden ten aanzien van de spreekuren, waarbij eventuele behandelingen en vervolgafspraken zorgvuldig worden ingepland. Daarnaast beheer en bewaak je de agenda’s van de anesthesiologen, POS-medewerkers, pijnspecialisten en de pijnverpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met huisartsen en andere ziekenhuizen voor het uitwisselen van informatie. Ten aanzien van de preoperatieve screening ondersteun je de anesthesioloog en POS-medewerker met werkzaamheden die bestaan uit het maken van een ECG, het meten van de bloeddruk en het doornemen van medische gegevens van de patiënt.


Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit vier polikliniekmedewerker. Als polikliniekmedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie van de poliklinische zorg en ben je de verbindende schakel tussen de patiënt en specialist. Je bent onderdeel van een dynamisch team bestaande uit anesthesiologen, pijnspecialisten, POS-medewerkers en pijnverpleegkundigen. Waar wij als ziekenhuis het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met diverse specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 35 (maximaal €2798,-).
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • Leuke baan voor 24 uur in de week.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.

Informatie

Wil je meer weten over de functie en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kayleigh van Zeist, coördinator preoperatieve poli & pijnpoli, op telefoonnummer 0251-265155.


Solliciteren

Wil jij deel uitmaken van ons team? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer vóór 17 augustus. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 19 augustus.

Wij vragen aan jou

 • Een afgeronde mbo opleiding tot doktersassistent of medisch secretaresse.
 • Je hebt kennis van de medische terminologie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een ziekenhuis.
 • Je bent computervaardig; ervaring met HiX is een pré.
 • Ervaring met het maken van ECG’s is een pré.
 • Je hebt affiniteit met de pijngeneeskunde & anesthesiologie.
 • Je bent innovatief en ziet kansen in digitalisering.