Praktijkopleider SEH

Omschrijving

Ben jij onze nieuwe collega praktijkopleider die op zoek is naar uitdaging, afwisseling en het verschil kan maken als opleider in een dynamische markt? Dan is dit dé vacature voor jou!

 

Praktijkopleider SEH

24 uur

 

Wat breng jij mee?

Als Praktijkopleider weet   je structuur aan te brengen in de opleidingsbehoefte van het team en deze te vertalen naar een pro-actief opleidingsplan.  Dit doe  je door daadkrachtig te zijn en door te pakken waar nodig is.  Je bent  gewend om te werken in een solistische functie en snapt hoe belangrijk zelfreflectie is.  Daarnaast zet jij je coach kwaliteiten in om werkbegeleiders, leerlingen en stagiaires  van de Spoedeisende Hulp (SEH) te begeleiden. Je bent onderdeel van de acute as binnen ons ziekenhuis.


Dan kan je dag er zo uit zien!

 Je begeleidt  en coördineert het leerproces  van alle leerlingen, studenten, stagiaires en verpleegkundigen op de Spoedeisende Hulp (SEH) en Tata verbandkamer en je  verzorgt de koppeling tussen leerling/werkbegeleider. Daarnaast bewaak je de structuur van  de opleiding/begeleiding; denk hierbij aan MPB methodische praktijkbegeleiding, gesprekcyclus en beoordelen van leerresultaten in de praktijk. Al met al zorg jij ervoor dat wij opleiden volgens de CZO normen die gesteld zijn aan de specialistisch opleidingen zoals het opstellen van leerroutes en externe stages.  Natuurlijk ben jij ook onderdeel van het werving en selectie team van SEH leerlingen.

 

Als praktijkopleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor het opleidingspakket op de SEH en ben  je verantwoordelijk voor de bij- en nascholing van de verpleegkundigen op de SEH. Dit doe jij op een creatieve en leerzame manier; denk aan gastlessen van interessante sprekers of het organiseren van een grootschalig scholingsevenement voor de gehele acute as.  Om dit allemaal te organiseren zet jij je vaardigheden in als netwerker.  Je hebt contact met verschillende onderwijs instellingen en maakt deel uit van regionale overlegmomenten.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Het team van de SEH bestaat uit  , SEH artsen, Aiossen, Aniossen, gipsverbandmeesters   SEH (leerling)verpleegkundigen en secretaresses. Je ontvangt direct leiding van de Afdelingsleider van de SEH. Bij het RKZ zijn zes praktijkopleiders werkzaam met wie  je verschillende overlegmomenten hebt om te sparren, ervaring en kennis te delen.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao in FWG schaal 50  (Maximaal €3490,-)
 • Heb jij nog geen diploma tot Praktijkopleider dan bieden wij jou de mogelijk om deze te volgen! Dit is een post HBO opleiding welke 12 maanden duurt.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Marjolein van der Wateren, Afdelingsleider SEH  
0251 26 5671

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer vóór maandag 19 augustus. De gesprekken vinden plaats in de week van 26 augustus 2019.


Wij vragen aan jou

 • BIG geregistreerd (SEH) Verpleegkundige, aangevuld met het diploma praktijkbegeleider of bereidt om deze te halen.
 • Ervaring met begeleiden van leerlingen en stagiaires.
 • Je bent geduldig, je hebt inlevingsvermogen, maar durft ook te beslissen.
 • Jij weet hoe je structuur aanbrengt in processen en procedures.
 • Je bent daadkrachtig en gedreven.
 • Je bent in staat om jouw kennis en ervaring over te brengen.

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.