Projectleider Techniek

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een gemotiveerde Projectleider Techniek met relevante ervaring.

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is dringend aan vernieuwing toe. Sommige gebouwdelen en installaties zijn 50 jaar oud en vervanging is binnen de komende jaren noodzakelijk. De afgelopen jaren zijn er diverse onderzoeken geweest waar meerdere scenario’s uit voort zijn gekomen. Afgelopen zomer heeft de Raad van Bestuur hier een besluit in genomen en gekozen voor het scenario om aan de voorzijde van het ziekenhuis compacte nieuwbouw te realiseren ten behoeve van (tenminste) de Hotfloor (OK-complex). Daarnaast is een ingrijpende renovatie van de bestaande bouw onderdeel van de plannen om zo het RKZ klaar voor de toekomst te maken. Kortom, een unieke kans om deze uitdaging samen met ons aan te gaan!


Projectleider Techniek

32 - 36 uur


Gedreven, communicatief sterk en zelfstandig


Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het topklinische brandwondencentrum maakt deel uit van het ziekenhuis en staat nationaal en internationaal hoog aangeschreven. Het Rode Kruis Ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om goede patiëntenzorg te realiseren. Dit stelt hoge eisen aan onze circa 1450 medewerkers, niet alleen aan degenen die een actieve rol spelen in het directe zorgverleningsproces, maar ook aan de medewerkers die binnen ons ziekenhuis een ondersteunende of dienstverlenende functie vervullen


Ben jij dit?

De Facilitaire Dienst van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) bestaat o.a. uit het Bouwbureau en de afdeling Gebouwbeheer. De afdeling Gebouwbeheer is verantwoordelijk voor al het klein- en groot onderhoud. Het bouwbureau is verantwoordelijk voor alle (interne) verbouwingen en coördineert alle nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het bouwbureau bestaat uit een Hoofd Gebouwontwikkeling, projectleiders en een management assistent. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Projectleider Techniek.

Als projectleider sta jij stevig in je schoenen en ben je een volwaardig gesprekspartner. Energiek weet jij je onderwerpen snel eigen te maken en betrek je interne en externe stakeholders daarbij. Je schakelt moeiteloos op verschillende niveaus.

De projectleider techniek is verantwoordelijk voor het leveren van de input met betrekking tot de technische processen. Samen met de afdeling Gebouwbeheer zorg jij dat de installaties in de nieuwbouw en renovatie klaar voor de toekomst zijn. Je hebt regelmatig afstemming met het ontwerpteam en je bent de verbindingsofficier tussen de RKZ organisatie, het ontwerpteam en diverse externe partijen.

Je geeft advies, doet vooronderzoek, brengt informatie in kaart. Je bent sterk in het structureren en uitwerken van concrete projectplannen inclusief resultaat, fasering, kosten, communicatie etc. Je coördineert de voortgang van projecten en zorgt voor de optimale inzet van mensen en middelen. Je signaleert tijdig afwijkingen en neemt pro-actief actie in de aansturing van projecten.


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 60 (maximaal € 4.798,- bruto per maand) op basis van 36 uur per week.
 • Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Een interessante functie waarbij een beroep gedaan wordt op eigen inzicht, oordeelsvorming en verantwoordelijkheid.


Informatie?

Voor nadere informatie over de inhoud kun je contact opnemen met Daan Garretsen, Hoofd Gebouwontwikkeling via 06-82497729 of via recruitment@rkz.nl.


Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg met de kandidaten.

Wij vragen aan jou

 • Een relevante technische opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met het Excel, Access, MS project, fmis-systemen en Autocad.
 • Je bent breed inzetbaar en beschikt over technisch inzicht op bouwkundig vlak.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Kennis van renovatieprocessen en kennis van zorgprocessen is een pré.
 • Je hebt een goed organisatievermogen en daarbij ben je accuraat en zorgvuldig bij het maken van planningen en berekeningen.
 • Je hebt een flexibele, dienstverlenende werkhouding en bent een teamplayer.