Psychodiagnostisch Werker

Omschrijving

Observeren, testen, scoren en rapporteren: daar ben jij bekend mee als psychodiagnostisch werker!

 

Psychodiagnostisch Werker

(18 uur)

 

Jij hebt ervaring als psychologisch assistent of psychodiagnostisch werker. Jij weet hoe je testen  zelfstandig moet afnemen, scoren en rapporteren op  het gebied van neuropsychologisch- intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoek bij kinderen, volwassenen en ouderen. Hiervoor zet jij je communicatieve en sociale vaardigheden in. Jij bent flexibel en stressbestendig.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als psychodiagnostisch werker ben je werkzaam op de afdeling Medische Psychologie.  Jij verzorgt verschillende psychodiagnostische onderzoeken (intelligentieonderzoeken, ontwikkelingsonderzoeken, persoonlijkheidsonderzoeken en neuropsychologische onderzoeken) op aanvraag van de medisch specialist. Ook wordt er neuropsychologisch onderzoek afgenomen in het kader van geheugenpoli.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van twee klinisch psychologen, twee kinder- en jeugdpsychologen, twee GZ-psychologen, twee GZ Psychologen i.o. en twee psychodiagnostisch werkers.  De afdeling Medische Psychologie is consulteerbaar voor alle in het ziekenhuis aanwezige specialismen. Het team van de afdeling Medische Psychologie is enthousiast, professioneel en staat voor een goed werkklimaat.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 40 (maximaal €2797,-)
 • Wij bieden een contract van jaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal  ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie   

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Suzanne Hammink, Klinisch Psycholoog en Medisch Manager, shammink@rkz.nl  of Tineke Dreijer, tdreijer@rkz.nl,  Telefoon 0251 265320 (secretariaat). 

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor donderdag 18 juli. De gesprekken vinden maandag 22 juli plaats.

 

Wij vragen aan jou

 • Een afgeronde opleiding tot psychologisch assistent of psychodiagnostisch werker  (LOI / toegepaste psychologie).
 • Kennis en ervaring in en affiniteit met het afnemen, scoren en rapporteren van tests (observaties) op het gebied van neuropsychologisch- intelligentie- en persoonlijkheidsonderzoek bij kinderen, volwassenen en ouderen. -     
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden. 
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en werkt nauwkeurig. 

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.