Skip to content

Radiodiagnostisch Laborant (24-36 uur)

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandLaboranten en medisch analisten

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!

Dit is jouw baan:

Elke dag is anders op de afdeling Radiologie. Je begint bijvoorbeeld de dag bij de CT-scan, waar je niet alleen verantwoordelijk bent voor het adequaat uitvoeren van het onderzoek, maar ook voor een efficiënte patiënten logistiek. Dankzij jouw flexibiliteit en oplossingsgerichtheid worden de spoedonderzoeken goed tussendoor uitgevoerd. 's Middags kan je werkzaam zijn op een andere onderzoekskamer, zoals bij een buckykamer. Na een inwerkperiode werk je in dag-, avond- en nachtdiensten.


Kortom, dit ben jij:

Je bent een nauwkeurige en patiëntgerichte Radiodiagnostische Laborant en wilt graag in de toekomst als gespecialiseerd laborant werkzaam zijn in één van onze onderzoekkamers. Je vindt het fijn om in een kleinschalig, één-locatie ziekenhuis met korte lijnen te werken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor jou dan ook belangrijk! Je werkt zelfstandig, bent enthousiast en flexibel. Je past je snel aan in wisselende omstandigheden en houdt goed overzicht. Het is een pré als je relevante werkervaring hebt, of wilt krijgen als echolaborant of mri-laborant op een Radiologie afdeling.


Dit wordt jouw team:

Ons enthousiaste team bestaat uit 40 radiodiagnostisch laboranten, zeven radiologen en zeven medisch secretaresses. We scoren bovengemiddeld goed in de patiënten enquêtes en in de diverse medewerkers onderzoeken. Wij zijn een hecht team en ondernemen geregeld leuke dingen samen.


Jij krijgt van ons:

 • Inschaling als basislaborant in FWG schaal 45 (maximaal €3642), of inschaling als specialist laborant in FWG schaal 50 (maximaal €4118) als je werkzaam bent op de MRI-scan, Echografie, Mammadiagnostiek of Angiografie.
 • Een slimme afdeling Radiologie die binnen vier jaar een totale vervangingsinvestering realiseert in nieuwe state-of-the-art diagnostische apparatuur.
 • In- en externe bijscholingen.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk, daarom bieden wij o.a. trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Buiten coronatijd vieren wij in het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Ineke van Baarsen, Dagcoördinator, 0251-265223 of
Robert Nanne, Manager Radiologie, 0251-265349.


Blijf op de hoogte
Nieuwsgierig geworden over het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken kun je op onze website, www.werkenbijhetrkz.nl, alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.Dit vragen wij:

 • Afgeronde MBRT opleiding, of binnen afzienbare tijd.
 • Relevante werkervaring in de radiodiagnostiek.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Samen met het team hou jij het kwaliteitsniveau van de afdeling hoog.
 • Je herkent jezelf in de 5 kernwaarden van het RKZ; je bent Attent, toont Lef, bent Slim, en handelt Ambitieus en Hoogwaardig.

Deze vacature is intern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten kandidaten voorrang.

of