Radiodiagnostisch Laborant met echografie

Omschrijving

Radiodiagnostisch Laborant met echografie

32 – 36 uur

Patiëntgericht, nauwkeurig & flexibel

 

Ben jij dit?

Je bent een nauwkeurige en patiëntgerichte Radiodiagnostische Laborant. Je wilt graag werken in een klein ziekenhuis met korte lijnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor jou dan ook belangrijk! Je werkt zelfstandig, bent enthousiast en flexibel. Je past je snel aan in wisselende omstandigheden en houdt goed overzicht.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Elke dag is anders op de afdeling Radiologie. Je begint bijvoorbeeld de dag op de echokamer, waar je zelfstandig onderzoeken uitvoert onder verantwoordelijkheid van de Radioloog.  Dit kunnen geplande onderzoeken zijn, maar er kunnen ook spoedonderzoeken tussendoor komen. Dankzij jouw flexibiliteit en oplossingsgerichtheid worden de spoedonderzoeken goed uitgevoerd. ’s Middags ben je werkzaam op een andere onderzoekskamer, zoals bij de ct scan of bucky-kamers. Na een inwerkperiode werk je in dag-, avond- en nachtdiensten.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit 40 enthousiaste Radiodiagnostisch Laboranten, zeven Radiologen en zeven Medisch Secretaresses. Wij zijn een hecht team en ondernemen geregeld leuke dingen samen.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490), bij de specialisatie tot Echografie ontvang je twee uitloopperiodieken aan het eind van  de functieschaal
  • Mogelijkheid tot verdere specialisaties
  • In- en externe bijscholingen
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport, stedenreizen en  theaterprogramma’s.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

                     

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ineke van Baarsen, Dagcoördinator, 0251-265223 of Robert Nanne, Manager Radiologie, 0251-265349.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 21 januari. De gesprekken vinden plaats op 25 januari.  

 

 

Wij vragen aan jou

  • Afgeronde HBO opleiding Radiodiagnostisch Laborant, aangevuld met een post HBO Echografie of diploma MRBT met minor Echografie
  • Indien je niet in het bezit bent van post HBO of minor Echografie ben je bereid deze te behalen
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Samen met het team houd jij het kwaliteitsniveau van de afdeling hoog