Radiodiagnostisch Laborant, met specialisatie Echografie

Functieomschrijving

Radiodiagnostisch Laborant, met specialisatie Echografie

24 – 36 uur


Patiëntgericht, nauwkeurig & flexibel


Heb je als radiodiagnostisch laborant ervaring met echografie en wil je je hierin nog verder ontwikkelen? Vind jij samenwerken met een gedreven team en korte lijnen belangrijk in je werk als radiodiagnostisch laborant? Zo ja, dan ben je op je plek bij het RKZ!


Ben jij dit?

Je bent een nauwkeurige en patiëntgerichte Radiodiagnostische Laborant en wilt ook graag als gespecialiseerd laborant werkzaam zijn in o.a. de echokamer. Je vindt het fijn om in een kleinschalig, één-locatie ziekenhuis met korte lijnen te werken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor jou dan ook belangrijk! Je werkt zelfstandig, bent enthousiast en flexibel. Je past je snel aan in wisselende omstandigheden en houdt goed overzicht. Het is een pré als je relevante werkervaring hebt op een Radiologie afdeling.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Elke dag is anders op de afdeling Radiologie. Je begint bijvoorbeeld de dag bij de CT-scan, waar je niet alleen verantwoordelijk bent voor het adequaat uitvoeren van het onderzoek, maar ook voor een efficiënte patiëntenlogistiek. Dankzij jouw flexibiliteit en oplossingsgerichtheid worden de spoedonderzoeken goed tussendoor uitgevoerd. ’s Middags kan je werkzaam zijn op een andere onderzoekskamer, zoals bij een echokamer of buckykamer. Na een inwerkperiode werk je in dag-, avond- en nachtdiensten.


Jouw nieuwe collega’s!

Ons enthousiaste team bestaat uit 40 radiodiagnostisch laboranten, zeven radiologen en zeven medisch secretaresses. We scoren bovengemiddeld goed in de patiëntenenquêtes en in de diverse medewerkersonderzoeken. Wij zijn een hecht team en ondernemen wanneer mogelijk geregeld leuke dingen samen.


Wij bieden jou!

 • Inschaling als gespecialiseerd laborant in FWG schaal 50 (maximaal €3774) als je werkzaam bent op de MRI-scan, Echografie, Mammadiagnostiek of Angiografie.
 • Binnen drie jaar een geheel nieuwe afdeling Radiologie met ook nieuwe state-of-the-art diagnostische apparatuur.
 • In- en externe bijscholingen.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Buiten coronatijd vieren wij in het RKZ twee keer per jaar het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ineke van Baarsen, Dagcoördinator, 0251-265223 of Robert Nanne, Manager Radiologie, 0251-265349.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor woensdag 26 januari 2022. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 27 januari en het arbeidsvoorwaardengesprek op maandag 31 januari 2022.

Wij vragen aan jou

 • Afgeronde MBRT opleiding.
 • Relevante werkervaring in de radiodiagnostiek en echografie.
 • Flexibele inzetbaarheid.
 • Samen met het team hou jij het kwaliteitsniveau van de afdeling hoog.
 • Je herkent jezelf in de 5 kernwaarden van het RKZ; je bent Attent, toont Lef, bent Slim, en handelt Ambitieus en Hoogwaardig.

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.