Radioloog

Functieomschrijving

De Coöperatie Medisch Specialisten IJmond is een collectief van 50 medisch specialisten uit de vakgroepen Chirurgie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, KNO, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pathologie, Plastische Chirurgie, Radiologie en Urologie. De Coöperatie MSIJ voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.


Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het brandwondencentrum is onderdeel van het ziekenhuis.


De Coöperatie MSIJ is voor de vakgroep Radiologie vanwege onverwachte omstandigheden op korte termijn op zoek naar een waarnemend Radioloog (80-90%)


Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste all-round collega met bij voorkeur als aandachtsgebied mammaradiologie.


Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u tot en met 24 juli 2020 contact opnemen met dhr. drs. K.J.G. Receveur, medisch manager (0251-783750; kreceveur@rkz.nl). Daarna met mw. drs. M. de Lijster, radioloog (0251-265264; mdelijster@rkz.nl).


U kunt uw sollicitatiebrief met cv sturen naar beide genoemde personen via de e-mail. Het wordt op prijs gesteld als u zo spoedig mogelijk reageert.

Wij vragen aan jou

  • Bij voorkeur ervaring in aandachtsgebied mammaradiologie