Recovery verpleegkundige

Functieomschrijving

Ben jij op je best in acute of levens-urgente situaties en weet jij prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving met hoge turnover? Dan ben jij de recovery verpleegkundige die wij zoeken!


Recovery verpleegkundige

24 uur


Wat breng jij mee?

Jij bent op je best in acute of levens urgente situaties en weet goed prioriteiten te stellen bij een hoge turnover en een wisselende werkdruk. Daarnaast snap jij het belang van goed klinisch redeneren, anticiperen en adequate communicatie met collega’s en anesthesiologen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gedreven om altijd de beste zorg te leveren.

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als recovery verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor zowel de pré- en postoperatieve zorg van de operatiepatiënt. Tevens assisteer je de anesthesioloog bij het toepassen van regionale technieken en plaatsen van centrale lijnen. Je informeert de anesthesioloog en draagt zorg voor een juiste overdracht naar de verpleegafdeling. Goede en nauwe samenwerking tussen de snijdende, beschouwende afdelingen en anesthesie is hierbij van groot belang.


De recovery heeft 10 bedden, daarnaast bestaat de Holding uit 4 bedden (preoperatieve opvang) welke tevens onder de Recovery vallen en dus jouw werkgebied. Alle bed-units beschikken over moderne apparatuur en er wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerd PDMS (Patiënten Data Management Systeem/HIX).

Jouw collega’s

Het team bestaat uit recovery verpleegkundigen. We vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk - hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen -iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou!

 • Inschaling in schaal 50 volgens CAO ziekenhuizen (€3664,-).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN-organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN-methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen feest, het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Informatie
Voor uitgebreide informatie kun je bellen met Alex Becker, teamleider Anesthesie, telefoonnummer 0251-265543.

Sollicitatie

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Wij vragen aan jou

 • Je bent verpleegkundige aangevuld met een diploma Medium care recovery of IC verpleegkundige.
 • Het zou fijn als je werkervaring op de recovery hebt maar is niet noodzakelijk.
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen en nieuwe innovaties binnen het vakgebied en je bent iemand die hierin een onderzoekende en signalerende rol wil spelen in het team.
 • In stressvolle situaties weet je de juiste afwegingen en beslissing te nemen.
 • Je bent inzetbaar in alle voorkomende diensten.

Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben

re- integranten en interne kandidaten voorrang.