Research Verpleegkundige Cardiologie

Functieomschrijving

Ben jij enthousiast, heb je een medisch georiënteerde opleiding en wil jij richting geven aan nieuw medisch onderzoek? Kom dan ons team versterken op de afdeling Cardiologie!


Research Verpleegkundige Cardiologie

16 uur per week

Enthousiast, zelfstandig en flexibel


Ben jij dit?

Je bent enthousiast en bereid je vol in te zetten in de functie van Research Verpleegkundige. Je hebt een medisch georiënteerde opleiding gevolgd (bij voorkeur HBO of WO) en je hebt affiniteit met cardiologische ontwikkelingen. Door jouw aandacht voor patiënten en jouw sterke sociale vaardigheden ben je in staat om zowel patiënten als collega’s te stimuleren en te enthousiasmeren. Als persoon ben je integer, betrouwbaar en sociaal. Ook ben je leergierig, werk je nauwkeurig en heb je gevoel voor systematiek en ordelijkheid. Jij krijgt energie van het proactief opzetten, uitvoeren en administreren van onderzoek.


Dan kan je dag er zo uitzien

Samen met de huidige researchcoördinator ben je dagelijks verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van klinisch en poliklinisch wetenschappelijk onderzoek. Hierbij werk je nauw samen met de onderzoekers/cardiologen. Je begeleidt de deelnemende patiënten voorafgaand aan, tijdens en na afsluiten van het onderzoek en zorgt voor een positieve patiëntervaring. Je verzorgt de registratie, verwerking en administratie van onderzoeksgegevens en je bewaakt de voortgang van het totale onderzoek. Ook onderhoudt je contacten en werk je samen met de apotheek, het laboratorium, de functie- en verpleegafdelingen en alle andere partijen die bij het onderzoek betrokken zijn. De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid, onder de verantwoordelijkheid en supervisie van de onderzoekers/cardiologen.


Jouw nieuwe collega’s

Onze cardiologieafdeling is een dynamische groep waar 8 cardiologen acute, klinische en poliklinische zorg verlenen aan hun patiënten. Het cardiologische team bestaat verder uit arts-assistenten, physician assistants, verpleegkundigen op CCU en verpleegafdeling. Ook werk je samen met onze secretaresses, polikliniekmedewerksters, echocardiografisten en functie-assistenten.


We bieden jou!

• Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3774,- bruto per maand).

• Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

• Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.

• Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.

• Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.

• Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.


Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier.


Informatie?

Voor nadere informatie over de inhoud kun je contact opnemen met Dr. I.C.D. Westendorp, cardioloog, via 0251-265599 of Anneke Melein, researchcoördinator, via 0251-265668. Met betrekking tot vragen over het proces kan contact worden opgenomen met onze recruiter, Myrna Wettke, via 06-11387522 of via recruitment@rkz.nl.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer uiterlijk voor 14 april 2023. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg met de kandidaten.

Wij vragen aan jou

• Een HBO diploma tot verpleegkundige of een HBO of WO diploma in een (para-) medisch gerichte opleiding is een pré

• Organisatietalent, goede sociale en communicatieve vaardigheden, pro-activiteit en nauwkeurigheid

• Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid

• Ervaring als research verpleegkundige (bijv. opleiding tot Research Professional, GCP-diploma) is een pré

• Werkervaring op het gebied van de cardiologie is een pré

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal