Sedatiepraktijkspecialist i.o.

Functieomschrijving

Sedatie praktijk specialist i.o.

36 uur


Nauwkeurig, betrouwbaar en zelfstandig


Wil jij je verder ontwikkelen op anesthesie gebied? Dan hebben wij een mooie kans voor jou om de opleiding tot Sedatie praktijk specialist te volgen.


Wat breng jij mee?

Jij bent een zelfstandige, nauwkeurige en ondernemende anesthesiemedewerker die klaar is voor een volgende stap. Jij wilt je graag verder ontwikkelen als sedatiepraktijkspecialist. Jij hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet hoe je sedatie patiënten gerust moet stellen. Je bent in staat een grote verantwoordelijkheid te dragen maar weet ook zeker waar de eigen grenzen liggen.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Tijdens de opleiding ben je 50 % werkzaam als sedatiepraktijkspecialist i.o. en voor 50% procent als anesthesiemedewerker.

Als sedatiepraktijkspecialist verzorg jij de sedatie voornamelijk buiten het OK-complex. Jij verzorgt de sedatie zelfstandig bij de MDL-afdeling, Brandwondencentrum, Cardiologie, Gynaecologie, Longgeneeskunde, Algemene Chirurgie en bijzondere tandheelkunde. De kindersedatie doen we samen met de anesthesist. Wij werken met vaste blokken per specialisme en een wisselend rooster voor de sedatiepraktijkspecialisten. Zo word jij na het behalen van de opleiding een allround sedatie praktijk specialist.

Voor de patiënt ben jij het eerste aanspreekpunt van zorg met betrekking tot de procedurele sedatie en analgesie (PSA). Je beoordeelt en classificeert zelfstandig de conditie van de patiënt. Je bewaakt vitale functies en je bent verantwoordelijk voor ontslag en nazorg op anesthesiologisch gebied. Tevens ben je in staat om in acute situaties te handelen en de juiste interventies toe te passen. De werkzaamheden vinden (indien nodig) plaats in samenspraak met de anesthesioloog


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht team van anesthesiemedewerkers en vier sedatiepraktijkspecialisten, met een goede samenwerking met de anesthesiologen en andere medisch specialisten.

Op het OK-complex van het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij zes operatiekamers voor: algemene- en vaatchirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, neurochirurgie, plastische chirurgie en bariatrie. De 7e OK bevindt zich op het brandwondencentrum. Als SPS werk je voornamelijk op diverse afdelingen buiten het OK-complex.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere expertise op het gebied van brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen.


Wij bieden jou!

 • Tijdens de opleiding inschaling volgens schaal 55 (€3.115,- en €4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Na het afronden van de opleiding schaal 60 (€3.389,- en €4.964,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Leer-arbeidsovereenkomst, daarna een vast contract.
 • Opleiding tot SedatiePraktijkspecialist, start april 2022.
 • Expertise op het gebied van brandwondenzorg.
 • Gratis parkeren en 7 minuten lopen t.o.v. station Beverwijk.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Kayleigh van Zeist, Teamleider pre-op & pijnpoli via telefoonnummer: 0251-265238.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

 • CZO Diploma Anesthesiemedewerker
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als anesthesiemedewerker
 • Handelingen uitvoeren en kunnen verklaren conform evidence based practice.
 • Gemotiveerd om de sedatiepraktijk verder vorm te geven.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Nauwkeurig- en betrouwbaarheid
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid