SEH Verpleegkundige

Omschrijving

Durf jij de uitdaging aan om aan de slag te gaan op onze SEH? Dan zeggen wij alvast: welkom bij ons team!

SEH Verpleegkundige

(16 tot 36 uur)

Enthousiast, gedreven en stressbestendig

Ben jij dit?

Jij bent een stressbestendige, leergierige en enthousiaste SEH Verpleegkundige. Jij bent bekend met ‘’Manchester Triagesysteem’’. Je weet het belang van goede communicatie naar patiënten en collega’s. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten. Je kent je eigen grenzen, roept op tijd hulp in en werkt nauwkeurig en betrouwbaar. Je begrijpt dat er op de SEH continu wisselende omstandigheden zijn en past je daar makkelijk op aan. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar!


Dan kan je dag er zo uit zien!

De SEH afdeling is één van de meest dynamische afdelingen binnen het Rode Kruis Ziekenhuis. Je ziet patiënten met een breed scala en intensiteit aan aandoeningen waaronder de brandwondenzorg, cardiologie en acute kindzorg. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder ondersteun je de SEH-arts bij onderzoeken, ingrepen en behandelingen. Hoe je dag eruit ziet op de SEH? Dat is niet te vertellen, geen dag is hetzelfde, elke dag en elke dienst verloopt anders. En eigenlijk hoeven we jou dit allemaal niet te vertellen, want als SEH Verpleegkundige versta jij je vak.

 

Waar wij het verschil maken, is dat wij een samenwerkingsverband hebben met Tata Steel. Dat betekent dat wij een spoedpost hebben op het Tata Steel terrein dat 24/7 bemand is door onze toppers van SEH Verpleegkundigen. Jij bent als eerste ter plaatse bij calamiteiten en ongevallen en je hebt daarom je eigen eerste hulp auto met chauffeur. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Jouw nieuwe collega's

Je maakt deel uit van een hecht en enerverend team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH Verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken jullie aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH-zorg. Jullie zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.


Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens de Ziekenhuis cao schaal 55 (maximaal €3917,-) 
 • Eventueel direct een vast contract (met een proeftijd van twee maanden).
 • Welkomstbonus van 1000,- euro netto.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Na verloop van tijd de mogelijkheid om aan de slag te gaan op spoedpost op Tata Steel.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Informatie

Voor uitgebreide informatie kun je bellen met Marjolein van der Wateren, Afdelingsleider SEH, 0251-26 5671.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

Vrijblijvend meelopenSolliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan het formulier op deze pagina in. Wij kijken uit naar je reactie.


Wij vragen aan jou

 • BIG registratie van SEH verpleegkundige.
 • Jij stelt patiënten in handomdraai gerust.
 • Schakelt snel in situaties en pakt door.
 • Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en je beschikt over een flexibele werkhouding om je aan te passen aan de continu wisselende omstandigheden op onze SEH.

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.