Overslaan naar content

Senior business controller ( 36 uur)

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandManagement en advies

Werken bij het RKZ

Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!Dit is jouw baan:

Je krijgt de kans om in verschillende aandachtsgebieden te werken, zoals medisch specialistische vakgroepen, zorgafdelingen en stafafdelingen. Denk aan de vakgroep Plastische Chirurgie, de Vrouw Moeder Kind unit en de afdeling Facilitaire Dienst. Als Business Controller ben je een sparring partner voor afdelingsleiders en managers. Je bent betrokken bij de afdelingen en waarborgt de P&C-cyclus voor jouw domein.

Van financiële besprekingen en investeringsprognoses tot subsidieaanvragen en waardecreatie - jij bent betrokken bij elk aspect. Je staat voor efficiency en weet complexe cijfers helder te presenteren. Je neemt initiatief om problemen te signaleren en procesverbeteringen in gang te zetten.


Kortom, dit ben jij:

Je hebt een proactieve houding, aangevuld met uitstekende analytische en sociale vaardigheden. Naast je controlling-expertise begrijp je de samenhang tussen bedrijfsprocessen. Je adviseert met persoonlijke aandacht en behoudt een kritische blik. Initiatiefrijk, actie- en oplossingsgericht, ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers. Uitdagingen ga je niet uit de weg; doorzettingsvermogen is jouw tweede natuur. Je communicatieve skills zijn ijzersterk, en je blijft benaderbaar voor collega’s.


Dit wordt jouw team:

Je werkt nauw samen met andere Business Controllers en BI Medewerkers. De afdeling Planning & Control vormt het financiële geweten van de organisatie en ondersteunt doeltreffend, doelmatig en kosteneffectief opereren. Samen met medisch managers, afdelingsleiders en collega’s van jouw aandachtsgebieden bouw je aan een nog beter RKZ.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 4.244,= en € 6.396,= bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
 • Vakantiegeld van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Mogelijkheden voor training en ontwikkeling.
 • Gratis parkeren en uitstekende bereikbaarheid.
 • Leuke personeelsvereniging met diverse activiteiten.


Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Ben je enthousiast en past deze functie bij jou? Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Neem gerust contact op met Lilla Farkas, Hoofd Planning & Control, via T: 06 1325 1730 of M: lfarkas@rkz.nl. Lilla staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • Academisch werk- en denkniveau in financieel-economische richting.
 • Minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke controlling functie.
 • Gevorderde Excel-vaardigheden.
 • Ziekenhuiservaring is een plus, maar gedrevenheid en nieuwsgierigheid zijn vereist.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.


of