Rode Kruis Ziekenhuis - Senior Business Controller ( 36 uur)
Overslaan naar content

Senior Business Controller ( 36 uur)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Management en advies

Werken bij het RKZ

Senior Business Controller 

36 uur


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismes. Dat is uniek in deze tijd. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

Je krijgt de kans om in verschillende aandachtsgebieden te werken, zoals medisch specialistische vakgroepen, zorgafdelingen en stafafdelingen. Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de P&C-cyclus van jouw aandachtsgebied en ben je een sparringpartner voor de afdelingsleiders en managers daarbinnen. Daarnaast draag je bij aan diverse afdelingsverantwoordelijkheden zoals de jaarrekening, investeringsselectie, subsidieaanvragen, kostprijscalculatie, etc.


Kortom, dit ben jij:

Je hebt een proactieve houding, aangevuld met uitstekende analytische en sociale vaardigheden. Je neemt initiatief om problemen te signaleren en procesverbeteringen in gang te zetten. Naast je controlling-expertise begrijp je de samenhang tussen bedrijfsprocessen. Je adviseert met persoonlijke aandacht en behoudt een kritische blik. Initiatiefrijk, actie- en oplossingsgericht, ben jij nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers. Je beschikt over zeer sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift en weet cijfers goed te vertalen naar een helder verhaal. Je bent goed in staat zelfstandig te werken, terwijl je het teambelang centraal blijft stellen.


Dit wordt jouw team:

Je werkt nauw samen met andere Business Controllers en BI Medewerkers. De afdeling Planning & Control vormt het financiële geweten van de organisatie en ondersteunt doeltreffend, doelmatig en kosteneffectief opereren. Samen met de medisch managers, afdelingsleiders en collega’s van jouw aandachtsgebieden bouw je aan een nóg beter RKZ.


Jij krijgt van ons:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 4.457,= en € 6.716,= bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen.
 • Vakantiegeld van 8,33%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitstekende pensioenregeling.
 • Mogelijkheden voor training en ontwikkeling.
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).


Solliciteren

Kom jij werken bij het RKZ? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de sollicitatie button. Wij kijken uit naar je reactie.


Meer weten?

Ben je enthousiast en past deze functie bij jou? Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Neem gerust contact op met Lilla Farkas, Hoofd Planning & Control, via T: 06 1325 1730 of M: lfarkas@rkz.nl. Lilla staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.

Dit vragen wij:

 • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van controlling, bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
 • 3-8 jaar relevante werkervaring binnen controlling.
 • Gevorderde Excel-vaardigheden.
 • Ziekenhuiservaring is een pré, maar gedrevenheid en nieuwsgierigheid zijn vereist.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

of