Stafadviseur Zorgadministratie DBC

Omschrijving

Stafadviseur Zorgadministratie DBC

32-36 uur

 

Ben jij een ervaren DBC adviseur en klaar voor de volgende stap? En weet jij raad met het  zelfonderzoek, materiële controles, horizontaal toezicht  en AO/IC:  Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

 

Ben jij dit?

Jij bent een ervaren  DBC adviseur die net altijd een stap harder zet en energie krijgt van coördineren en projectmatig werken. Jij hebt kennis van het zelfonderzoek, materiële controles, horizontaal toezicht en implementatie van nieuwe wet- en regelgeving.  Voor de teamleider zorgadministratie en DBC-adviseurs ben jij een sparringpartner. Je bent analytisch sterk, werkt gestructureerd en bent resultaatgericht.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als meewerkend adviseur ben jij projectmatig  bezig. Jij coördineert en voert de zelfonderzoeken en materiële controles uit. Jij implementeert en coördineert de jaarlijkse veranderingen in de wet- en regelgeving van de DBC registratie. Ook beschrijf je de processen voor de AO/IC. Hierbij werk jij samen met de DBC adviseurs. Samen bespreken jullie de uitkomsten van diverse controles en pak je verbeterprojecten op. Verder houd jij je bezig met het opzetten van horizontaal toezicht in samenwerking met de projectleider Horizontaal toezicht.

 

Jouw nieuwe collega’s!

De afdeling zorgadministratie bestaande uit twaalf medewerkers: DBC-adviseurs, medewerkers facturatie, debiteuren en medische registratie. Wij nemen regelmatig deel aan de diverse uitjes van onze personeelsvereniging.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 60 (maximaal €4466,-)
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een uitdagende functie waar jij de volgende stap kan zetten als DBC adviseur
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en kan je bezoek brengen aan verschillende concerten

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

  

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Bram Bexkens,  Teamleider Zorgadministratie, 0251-265456.

 

Solliciteren

Maak jij de volgende stap als DBC adviseur? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor  27 januari.  De gesprekken vinden plaats in de eerste week van februari.

Wij vragen aan jou

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met DBC registratie in een ziekenhuis, wet- en regelgeving en het vertalen van landelijke ontwikkelingen naar praktijk
  • Ervaring met ziekenhuis informatiesystemen. Ervaring met HiX en Valuecare is een pré
  • Affiniteit en en/of ervaring met procesoptimalisatie
  • Je bent analytisch sterk en kan complexe processen doorgronden en verbeteren