Stagiaire Communicatie

Omschrijving

Raak je niet uitgekeken op alle ontwikkelingen op het gebied van social media en andere online communicatie? Zit schrijven je in het bloed en wil je een nog vlottere pen dan je nu al hanteert? Dan is deze stage iets voor jou!

 

Stagiaire Communicatie 

 

24 - 36 uur 

 

Taakomschrijving

De afdeling Communicatie verzorgt de in- en externe communicatie voor het hele ziekenhuis. Ter ondersteuning van de online (patiënten) communicatie van het RKZ zijn stagiaires welkom in ons team.

Je schrijft teksten voor internet, intranet en Social Media als Facebook, Twitter en LinkedIn. Je beheert de e-mailbox communicatie. Je bent nauw betrokken bij de organisatie van informatiebijeenkomsten en grote en kleine evenementen. Je helpt met diverse reguliere communicatiewerkzaamheden. Je schrijft voor nieuwsbrieven aan bijvoorbeeld verwijzers. Je schrijft teksten voor en plaats berichten op ons RKZ intranet en de RKZ Website. Je maakt informatiefolders voor patiënten.

 

Wij bieden jou! 

Een uitdagende en leerzame (meeloop)stage waarin je je verder kunt ontwikkelen als communicatiespecialist, redacteur/schrijver en online mediaspecialist. Je werkt onder supervisie van één van de communicatieadviseurs, die jou begeleidt en die het leuk vindt jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Je ontvangt een vergoeding conform CAO-ziekenhuizen.

 

Informatie

Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling Communicatie, T 0251 265 726 of e-mail: communicatie@rkz.nl. Je sollicitatie kun je via de e-mail sturen aan communicatie@rkz.nl, ter attentie van Sandra de Jong, Hoofd Communicatie.

 

 

Wij vragen aan jou

  • Je zit (bij voorkeur) in het 3e jaar van je opleiding
  • Jij volgt een opleiding op MBO/HBO niveau richting communicatie, redactie of online media
  • Jij hebt een voorliefde voor schrijven, bent communicatief vaardig, nauwkeurig, leergierig, enthousiast en je kunt goed samenwerken
  • Jij bent bij voorkeur 32 uur en minimaal 24 uur per week beschikbaar, gedurende minimaal 20 weken  (kortere periode mogelijk in overleg)