Stagiaire Planning & Control

Functieomschrijving

Ben jij een toekomstig expert op financieel gebied? Wil jij weten hoe de Planning & Control cyclus eruitziet binnen het RKZ? Reageer dan snel op deze uitdagende stageplek!


Stagiaire Planning & Control

32 uur

Gedreven, leergierig en kritisch


Wie zijn wij?

De afdeling Planning & Control vormt het financiële geweten van de organisatie, het ondersteunt het RKZ om doeltreffend, doelmatig en kosteneffectief te kunnen functioneren. P&C is ook de afdeling waar Business Intelligence en informatievoorziening thuishoort. Wij bestaan uit vijf Business Controllers, 1 medewerker BI en een hoofd Planning & Control. Binnen de afdeling voegen wij waarde toe aan de organisatie door ons bezig te houden met vraagstukken, advies, analyseren van trends en de verhouding van actualisatie tot het budget, tertaalgesprekken houden, voor het jaarbegrotingsproces zorgen en het budget van de afdelingen opstellen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Ben jij dit?

Jij bent een enthousiaste en gedreven 3e- of 4ejaars HBO student met een financiële studierichting. Je bent per 6 september 2021 op zoek naar een unieke en interessante stage binnen een prettige en professionele werkomgeving. Je bent leergierig en wilt jezelf graag ontwikkelen op financieel gebied.


Dan kan je Stage er zo uit zien!

Binnen het ziekenhuis zijn wij continu bezig met ontwikkelen, daar kom jij als stagiaire goed van pas! Naast meedenken betreft innovaties, zal jouw stage bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Het opstellen en bijhouden van maandelijkse productierapportages
 • Het ontwikkelen van het maandelijkse factsheet met Infogram
 • Het ondersteunen van de Planning & Control cyclus, incl. maandafsluiting en begroting
 • Het assisteren bij het opstellen van de maand- en kwartaalrapportage
 • Het ondersteunen bij het documenteren van processen en definities
 • Het ondersteunen in verschillende projecten
 • Ad-hoc analyses


Wij bieden jou

Een leerzame, uitdagende stage met een kans om jezelf te ontwikkelen en waarde te creëren voor het RKZ, een stagesalaris conform de CAO en genoeg ruimte en flexibiliteit om naast stagewerkzaamheden ook tijd in te plannen voor jouw studietaken. Immers is jouw studie de nummer 1 prioriteit. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat jij je prettig voelt in ons team en jij je goed kunt ontwikkelen op jouw eigen tempo, iedereen heeft tenslotte een eigen tempo. Om een goede ontwikkeling en sfeer te kunnen realiseren, bieden wij jou persoonlijke begeleiding door middel van een wekelijks voortgangsgesprek met jouw begeleider, het hoofd van Planning & Control. Tijdens deze gesprekken ben je vrij om jouw voortgang te bespreken betreft stage, school en eventuele vragen en opmerkingen te melden. Indien er interesse is bieden wij jou ook de mogelijkheid om hulp te ontvangen van onze voormalige stagiaire P&C.


Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lilla Farkas, Hoofd Planning & Control, telefoonnummer 06-13251730.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

 • Je bent een 3e of 4e jaars student HBO/ WO richting Finance of Financiële administratie.
 • Je bent accuraat en werkt gestructureerd
 • Je hebt ervaring met Microsoft Excel
 • Je bent leergierig, staat open voor nieuwe uitdagingen en een leuke collega!