Rode Kruis Ziekenhuis - Tactisch Inkoper
Overslaan naar content

Tactisch Inkoper

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Ondersteuning en administratie

Werken bij het RKZ

Ben je toe aan volgende stap in jouw loopbaan? Voor ons Inkoop team zoeken wij een nieuwe collega.


Tactisch inkoper (36 uur)


De afdeling Inkoop

De afdeling Inkoop is onderdeel van Finance & Control en bestaat uit circa 7 commercieel gedreven assistent inkopers, contractbeheerder en tactisch inkopers onder leiding van het hoofd inkoop. Binnen de afdeling Inkoop hebben we een categorie verdeling te weten Medisch, Facilitaire Zaken/Bouw en ICT. De tactisch inkoper zal ingezet worden binnen de inkoop categorie ICT maar omdat het een relatief kleine afdeling betreft kun je daarnaast ook in de overige inkoop categorieën worden ingezet op tactisch niveau. Het betreft dus een veelzijdige inkoopfunctie.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het inkoopproces van gebruiks- en investeringsgoederen en diensten. Je coördineert de oriëntatie- en testfase en voert binnen kaders zelf de onderhandelingen met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten. Je adviseert de budgethouders over contracten, investeringen en aankooptrajecten. Je legt verantwoording af aan het hoofd inkoop. Maar in sommige gevallen zal je bijvoorbeeld ook zelf direct aan de RvB rapporteren. Binnen de afdeling Inkoop en het RKZ zijn we van de korte lijnen.


Het RKZ
Waar wij het verschil in maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter. En als tactisch inkoper sta je daar midden in.

Het RKZ is een ambitieus ziekenhuis en is inmiddels begonnen aan de bouw van een nieuw spoedplein. Aan de voorkant van het bestaande hoofdgebouw komt een nieuw gebouw, een hotfloor. In deze hotfloor komen het Spoedplein met een overdekte ambulancehal, de beeldvormende diagnostiek (radiologie) en het operatiecentrum. Hier komt de hightech van het ziekenhuis: de modernste technologie in een nieuwe jas. In deze aanbouw komt ook de entree die een warm welkom aan onze gasten biedt.


Wij bieden jou

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.842,- (obv 36 uur, cao schaal 55) afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Samen kijken wij met jou wat jij nodig hebt voor deze functie, zoals bepaalde trainingen en cursussen;
  • Station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.


Informatie

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Maarten Nooter, Hoofd Inkoop, op 06 5576 7836 of mail naar mnooter@rkz.nl. Een vrijblijvende en verkennende afspraak behoort dan uiteraard tot de mogelijkheden.


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.


Dit vragen wij:

Wij vragen van jou

  • Minimaal HBO diploma en minimaal vier jaar werkervaring;
  • Denk aan werkervaring in de sales, supply chain, facility management of hospitality;
  • Ziekenhuis ervaring is handig maar niet strikt noodzakelijk;

of