Teamleider Klinische Oncologie

Functieomschrijving

Oncologie Centrum

Het RKZ opent in april 2021 een Oncologie Centrum waarmee alle zorg voor de oncologische patiënt gebundeld wordt. Klinische oncologiepatiënten, beschouwend en snijdend en ook de dagbehandeling oncologie gaan het Oncologie Centrum vormen.

Uiteindelijk gaan we ruimte bieden aan 11 klinische patiënten, 8 dagbehandelingspatiënten en er komen twee bedden voor immunotherapie.

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Klinische Oncologie.


Teamleider Klinische Oncologie


Coachen, motiveren en coördineren

(32-36 uur)


Ben jij de teamleider die aan collega’s vraagt ‘’Wat heb jij nodig’?’ Coach jij jouw team in het denken over verbeteringen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan lezen wij graag jouw sollicitatie.


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste verpleegkundige en beschikbaar voor 32 tot 36 uur. Enige leidinggevende ervaring is wenselijk. Jij kunt goed schakelen tussen de rol van verpleegkundige en teamleider, want je staat voor 50 procent (16-18 uur) in de zorg en daarnaast ben je 50 procent (16-18 uur) bezig met leidinggevende taken. Jij staat voor kwaliteit en coaching, jij motiveert en denkt mee in oplossingen.


Dan kan jouw dag er zo uitzien!

De ene dag sta jij in de zorg en ondersteun jij het team bij wat ze nodig hebben. Jij begint met de LEAN dagstart en inventariseert welke patiënten er zijn en wie hulp nodig heeft. Verder houd jij je bezig met planning van zorg en het coördineren van opnames. Jij stuurt op kwaliteit op de werkvloer, denkt aan de TPI’s en KPI’s.

Het andere moment focus jij je op het coachen van jouw collega’s op een inspirerende wijze bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je gaat actief aan de slag met ontwikkelplannen van collega’s en motiveert hen. Naast het begeleiden van collega’s, ben jij ook betrokken bij jaargesprekken en sollicitatiegesprekken met nieuwe medewerkers. Om het takenpakket compleet te maken, informeer je de afdelingsleider over ontwikkelingen en knelpunten binnen het vakgebied en het team.

Bij het RKZ werken wij vanuit LEAN. Jij bent bekend met het motiveren en coachen van jouw collega’s in het denken over ‘’wat kan ik of wat kunnen wij verbeteren’’. Jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 (€4227, - maximaal)
 • Voornamelijk dagdiensten van maandag tot met vrijdag, waarbij je 16 uur in de zorg werkt en 16 uur als teamleider.
 • Het volgen van een interne management opleiding.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse sinterklaasfeest.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Geert de Bruin (Afdelingsleider) op 0251 – 783857.

Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 1 mei 2021. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het doen van een PAPI assessment.

Wij vragen aan jou

 • Je bent in bezit van een diploma van verpleegkundige (met BIG registratie).
 • Een afgeronde oncologieopleiding is een pre.
 • Afgeronde management opleiding of de bereidheid om die te volgen.
 • Kunnen motiveren, coachen en goed samenwerken zijn jouw kwaliteiten.
 • Je doet je werk met enthousiasme, humor en creativiteit.