Teamleider Logistiek

Omschrijving

Weet jij als geen ander hoe je logistieke processen in goede banen moet leiden? Neem jij je team daar in mee door te motiveren, coachen en begeleiden? En heb jij de ambitie en potentie om verder te groeien? Kom dan werken bij het RKZ!

 

Teamleider Logistiek

36 uur

Zelfstandig, helikopterview en coachen

 

Ben jij dit?

Jij bent bekend met logistieke processen en krijgt er energie van om alles in goede banen te leiden. Je hebt abstractievermogen en weet oplossingen te bedenken bij knelpunten. Daarbij vergeet je niet wat de gevolgen zijn elders in het facilitair bedrijf en in het ziekenhuis. Jij hebt kennis van en inzicht in de wet-/regelgeving rond Milieu, AVG en ARBO. Je kunt effectief communiceren op verschillende niveaus in de organisatie. Als teamleider weet jij je medewerkers te motiveren en coachen. Jij wilt graag groeien in de rol van leidinggevende en de logistiek in het RKZ naar een hoger niveau tillen.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Je geeft leiding aan de teams transport en interne dienst. Hieronder vallen beheer en uitgifte van linnengoed en dienstkleding, postverzorging, vergaderservices, afvalverwerking, in-/extern transport & opslag, verhuizingen en beheer kantoormeubilair. Jij kan je kennis van de wet- regelgeving praktisch toepassen op het gebied van afvalverwerking, gevaarlijke stoffen, fysiek belastende arbeid en kantoorinrichting. Daarbij verlies jij niet de kwaliteit en het beleid uit het oog en doe jij verbetervoorstellen. Bij het RKZ werken wij met LEAN. Dat betekent dat wij altijd kijken naar de mogelijkheden om processen te verbeteren door verspilling te elimineren.

 

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de begroting en het budget. Ook beheer je twee zware uitbestede servicecontracten, te weten afvalverwerking en wasserij. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel, tactisch en financieel beheer van deze contracten en bereidt het strategisch beheer voor. Daarnaast voer jij de jaargesprekken en verzuimgesprekken met je medewerkers.

 

Jouw team

Het team bestaat uit  twaalf medewerkers van de interne dienst en transport. Op termijn kunnen daar andere logistieke activiteiten bijkomen. Jij rapporteert aan het hoofd hotelzaken en bent diens stevige sparringpartner over beleid, kwaliteit en verbetervoorstellen. Je werkt samen met de huismeester bij verhuizingen en de kantoorinrichting.

 

Wij bieden aan jou

 

 • Een uitdagende functie waarin jij je kan ontwikkelen als leidinggevende
 • Inschaling volgens cao ziekenhuizen schaal 50 (maximaal €3490,- op basis van 36 uur)
 • Een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Wij bieden trainingen van GoodHabitz aan om je jezelf te ontwikkelen
 • Gratis parkeren en zeven minuten lopen vanaf station Beverwijk
 • Veel aandacht voor scholing en ontwikkeling voor de medewerkers, maar ook voor jezelf
 • Mogelijkheid om verder te ontwikkelen in LEAN
 • Een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen

Informatie

Voor meer informatie kan je bellen met Margriet van Duist, Hoofd Hotelzaken of Peter Loeven, Manager Facilitair, 0251-265462  

 

Solliciteer

Wil jij de logistiek van het RKZ in goede banen leiden? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 2 mei. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 14 mei en het tweede gesprek op donderdag 16 mei in de middag. 

Wij vragen aan jou


 • Afgeronde opleiding op minstens HBO niveau, bij voorkeur op het vlak van Logistiek, Facilitair of  Hotelschool
 • Minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Kennis van logistieke processen
 • Kan goed communiceren op verschillende niveaus in de organisatie
 • Jij neemt initiatief  en denkt in verbeteringen en oplossingen
 • Jij wilt graag verder ontwikkelen in je leidinggevende functie

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang.