Teamleider Polikliniek Interne Geneeskunde / MDL / Urologie

Functieomschrijving

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een LEAN organisatie en wij willen blijven ontwikkelen. Daarom implementeert het RKZ een nieuwe tussenlaag van Teamleiders om meer aandacht voor medewerkers te creëren. Wij zijn op zoek naar Teamleiders op verschillende poliklinieken. Benieuwd welke poli’s een teamleider zoeken? Lees dan snel verder en vergeet niet in jouw motivatiebrief te vermelden welke polikliniek jouw voorkeur heeft.Teamleider Polikliniek Interne Geneeskunde, MDL en Urologie


Coachen, motiveren en coördineren

(32-36 uur)


Ben jij klaar om teamleider te worden van een polikliniek? Waarin je kunt focussen op het coachen en verbeteren van het team en tegelijkertijd jouw vak als professional uitoefent? Dan is deze nieuwe functie binnen het RKZ waar je naar op zoek bent.

Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste professional en beschikbaar voor 32 tot 36 uur. Enige leidinggevende ervaring is wenselijk. Jij kunt goed schakelen tussen rollen, want je werkt voor 50 procent (16-18 uur) mee op de polikliniek. Daarnaast ben je 50 procent (16-18 uur) bezig met leidinggevende taken. Jij staat bekend om je kwaliteiten; coachen, motiveren en denken in oplossingen. Je kunt goed samenwerken, bent doortastend en besluitvaardig en hebt oog voor details.


Dan kan jouw dag er zo uitzien!

Het ene moment ondersteun jij het team bij wat ze nodig hebben en verricht je werkzaamheden op de polikliniek. Welke werkzaamheden is afhankelijk van jouw vaardigheden en achtergrond. Meer informatie over de werkzaamheden bij de verschillende poliklinieken, lees je onder het kopje ‘Jouw nieuwe collega’s’.

Het andere moment focus jij je op het coachen van jouw collega’s op een inspirerende wijze bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je gaat actief aan de slag met ontwikkelplannen van collega’s en zorgt hierbij voor continue motivering. Naast het begeleiden van huidige collega’s, ontferm jij je ook over het inwerktraject van nieuwe medewerkers. Om het takenpakket compleet te maken, informeer je de afdelingsleider over de gang van zaken en deel je ontwikkelingen en knelpunten binnen het vakgebied en het team. Bij het RKZ werken wij vanuit LEAN. Jij bent bekend met verandermanagement en motiveert en coacht jouw team in het denken over ‘’wat kan ik of wat kunnen wij verbeteren’’. Jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.

Jouw nieuwe collega’s

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Wij zoeken teamleider voor de volgende poliklinieken: Urologie/MDL/Interne Geneeskunde.

Hieronder lees je meer over de verschillende poliklinieken.

Polikliniek Urologie

Deze poli bestaat uit een team van 4 urologen. De urologen worden ondersteund door een verpleegkundig consulent urologie en 4 polimedewerkers die allen zelfstandig medisch technische handelingen uitvoeren. De poli deelt zijn backoffice met poli MDL + Interne Geneeskunde en de frontoffice met poli MDL.

Polikliniek MDL

Deze poli bestaat uit 6 MDL artsen en 5 polimedewerkers ter secretariële ondersteuning. Poli MDL is geclusterd met poli Urologie.

Polikliniek Interne Geneeskunde

Deze poli bestaat uit 10 internisten. Zij worden ondersteund door 3 diabetesverpleegkundigen, een vasculair verpleegkundige, een verpleegkundig specialist i.o., 2 researchverpleegkundige en 7 polimedewerkers die zorg dragen voor het gehele secretariële proces. De poli heeft een eigen frontoffice.


Wij bieden jou!

• Inschaling volgens de cao schaal 55 (€4227, - maximaal)

• Dagdiensten van maandag tot met vrijdag, waarbij je 50/50 op de polikliniek en als teamleider werkt.

• Mogelijkheid tot volgen van een management opleiding.

• Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

• Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.

• Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.

• Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.

• Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!

• Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Brenda Burger (afdelingsleider Poliklinieken) op 0251-264957.

Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 16 augustus. De eerste gesprekken vinden plaats op 19 augustus en de tweede gesprekken op 26 augustus.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het invullen van een persoonlijkheidsvragenlijst.

Wij vragen aan jou

Relevante beroepsopleiding eventueel aangevuld met een management opleiding of de bereidheid een management opleiding te volgen.
• Hbo denkniveau.
• Ervaring op de poliklinieken is een pré.
• Kunnen motiveren en goed samenwerken zijn kwaliteiten die op jou van toepassing zijn.
• Je bent resultaatgericht, procesmatig sterk en besluitvaardig in je handelen.
• Je doet jouw werk met enthousiasme en creativiteit.