Teamleider SEH

Functieomschrijving

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een LEAN organisatie en wij willen blijven ontwikkelen. Daarom implementeert het RKZ een nieuwe tussenlaag van Teamleiders om meer aandacht voor medewerkers te creëren. Wij zijn op zoek naar Teamleiders op de Spoedeisende Hulp (SEH).


Teamleider SEH

Coachen, motiveren en coördineren

(28 - 36 uur)


Wil jij met je collega’s de meest patiëntvriendelijke zorg geven, jezelf als leidinggevende ontwikkelen én tegelijkertijd je eigen vak blijven uitoefenen? Dan is de nieuwe functie als Teamleider op de SEH van het RKZ wat voor jou.


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste zorgprofessional en beschikbaar voor 28 tot 36 uur. Jij schakelt makkelijk tussen de rol van zorgprofessional en teamleider, want je werkt ongeveer 50% op de vloer. De andere helft van jouw uren verbeter en coach je het team, waarbij je focust op kwaliteitsverbetering. Je weet als geen ander dat er op de SEH continu wisselende omstandigheden zijn en je past je daar gemakkelijk op aan door jouw stressbestendigheid.


Zo kan jouw dag er uitzien!

Als meewerkend teamleider werk je voornamelijk dag- en avonddiensten. Jij bent voor jouw collega’s de persoon waarbij ze altijd terecht kunnen, en die hen ook stimuleert om mee te denken over hun ontwikkeling. Je begeleidt ongeveer 25 medewerkers in dagelijkse werkzaamheden, scholing en verzuim. Daarnaast adviseer en informeer je de afdelingsleider over ontwikkelingen en knelpunten in het team en het vakgebied.


Andere dagen ben jij volledig werkzaam op de SEH als zorgprofessional. Je hebt hierdoor constant aansluiting met de werkvloer en weet zo wat er speelt in de praktijk. Je ziet patiënten met een grote verscheidenheid en intensiteit aan aandoeningen. Je bent medeverantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen waar nodig.


Bij het RKZ werken wij vanuit LEAN. Jij bent bekend met het motiveren en coachen van jouw collega’s in het denken over ‘’wat kan ik of wat kunnen wij verbeteren’’. Jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.


Jouw nieuwe collega’s!

Je maakt bij ons deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH (leerling)verpleegkundigen, Aiossen, Aniossen, gipsverbandmeesters, secretaressen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.000 patiënten. Jullie zijn trots op een SEH die bekend staat als een goed functionerende afdeling voor hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg.


Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 (€4111, - maximaal).
 • Voornamelijk dagdiensten van maandag tot met vrijdag, waarbij je 50/50 in de zorg en als teamleider werkt.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen passend bij onze visie.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Marjolein van der Wateren, Afdelingsleider SEH, op 0251 265671


Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor maandag 17 augustus. De gesprekken vinden plaats in de week van 24 augustus. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het doen van een PAPI assessment.

Wij vragen aan jou

 • Ruime ervaring als SEH verpleegkundige.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Een afgeronde management opleiding of de bereidheid om deze te volgen.
 • Verbinden, draagvlak creëren en samenwerken zijn jouw kwaliteiten.
 • Je doet je werk met enthousiasme, humor en creativiteit.