Teamleider Snijdend Specialisme

Functieomschrijving

Teamleider Snijdend specialisme

Coachen, motiveren en coördineren

(32 uur)


Ben jij de teamleider die aan collega’s vraagt ‘’Wat heb jij nodig’?’ Coach jij jouw team in het denken over verbeteringen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan lezen wij graag jouw sollicitatie.


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste verpleegkundige en beschikbaar voor 32 uur. Jij kunt goed schakelen tussen de rol van verpleegkundige en teamleider, want je staat voor 50 procent in de zorg en daarnaast ben je 50 procent bezig met leidinggevende taken. Jij staat voor kwaliteit en coaching, jij motiveert en denkt mee in oplossingen.


Dan kan jouw dag er zo uitzien!

De ene dag sta jij in de zorg en ondersteun jij het team bij wat ze nodig hebben. Jij begint met de dagstart en inventariseert welke patiënten er zijn en wie hulp nodig heeft. Verder houd jij je bezig met planning van zorg en het coördineren van opnames. Jij stuurt op kwaliteit op de werkvloer, denk aan de TPI’s.

Het andere moment focus jij je op het coachen van jouw collega’s op een inspirerende wijze bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je gaat actief aan de slag met ontwikkelplannen van collega’s en motiveert hen. Naast het begeleiden van collega’s, voer jij de jaargesprekken en sollicitatiegesprekken met nieuwe medewerkers. Om het takenpakket compleet te maken, informeer je de afdelingsleider over ontwikkelingen en knelpunten binnen het vakgebied en het team.

Bij het RKZ werken wij vanuit LEAN. Jij bent bekend met het motiveren en coachen van jouw collega’s in het denken over ‘’wat kan ik of wat kunnen wij verbeteren’’. Jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55.
 • Voornamelijk dagdiensten van maandag tot met vrijdag, waarbij je 50 procent in de zorg werkt en 50 procent als teamleider.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals een weekendje wintersport, fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een bingo.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Karin Vellema, afdelingsleider op 0251-265137 of met Sylvia van der Matten,  0251-264978

Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Stuur dan je sollicitatie met motivatiebrief in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor maandag 28 november as. !. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het doen van een PAPI assessment.


Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang

Wij vragen aan jou

 • BIG geregistreerd verpleegkundige.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Kunnen motiveren, coachen en goed samenwerken zijn jouw kwaliteiten.
 • Je doet je werk met enthousiasme, humor en creativiteit.