Trainee HBO Verpleegkundige

Omschrijving

Wil jij als net afgestuurde HBO verpleegkundige een kijkje nemen op verschillende afdelingen en ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

 

Trainee HBO Verpleegkundige

32-36 uur


Wie ben jij?

Je wilt graag in een algemeen ziekenhuis werken als HBO-Verpleegkundige, je bent bijna of net afgestudeerd HBO Verpleegkundige en wilt jezelf verder ontwikkelen als HBO-V-er in het ziekenhuis. Je wilt gaan ontdekken welk specialisme het beste bij jou past door elke paar maanden op een andere afdeling te werken om ervaring op te doen, voordat jij jouw definitieve keuze maakt. Je bent een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je nieuwsgierig, flexibel en leergierig en bezit je over voldoende ondernemende kwaliteiten.


Wij bieden jou!

Deze functie is een mooie volgende loopbaanstap na het halen van je diploma als HBO-Verpleegkundige. In je opleiding heb je wellicht kennisgemaakt met het ziekenhuis en je wilt deze basis steviger maken. Wij bieden deze mogelijkheid, vormgegeven in een trainee programma!


Wat houdt dit traineeship voor jou in:

 • Eén jaar lang mag jij kennismaken met drie verschillende afdelingen in het RKZ.
 • Dat zijn drie basisverpleegafdelingen. Hierbij kan je denken aan Cardiologie/Longgeneeskunde, Interne Geneeskunde/Neurologie/MDL en Snijdend Specialismen
 • Tijdens dit jaar loop jij korte stages op gespecialiseerde afdelingen om een indruk op te doen.  Jij kijkt mee bij de SEH, CCU, IC, BWC, PAAZ, AOA, kinder afdeling, vrouw/moeder/kind.  
 • Eén jaar lang mag jij kennismaken met vier verschillende afdelingen in het RKZ.
 • Wij ondersteunen jou waar nodig. Samen kijken wij naar jouw ontwikkelpunten.
 • Regelmatig zijn er meetups met de andere trainees, verschillende workshops over vakinhoudelijke kennis en ga je de discussie aan met andere trainees.
 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Het salaris voor deze functie is ingeschaald in FWG 45.


Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Wanneer begin je?

Het traineeship begint in juli/augustus 2019. Dit bespreken wij in overleg met jou.

 

Solliciteren

Jij kan dit traineeship naar eigen hand zetten. Pak jij deze kans om als HBO Verpleegkundige een stap hoger te komen? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteer voor 1 juli.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ramona Davies, Afdelingsleider Snijdend,  0251 264965.

 

Wij vragen aan jou


 • Je bent bijna afgestuurd HBO verpleegkundige
 • Je wilt graag ervaring op doen in het ziekenhuis
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent nieuwsgierig, flexibel en leergierig