Trainee HBO Verpleegkundige

Functieomschrijving

Wil jij als HBO verpleegkundige ervaring op doen in het ziekenhuis? En gelijk een kijkje nemen op verschillende afdelingen en ontdekken waar jouw interesses en talenten liggen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!


Trainee HBO Verpleegkundige

32-36 uur


Wie ben jij?

Je wilt graag in een algemeen ziekenhuis werken als HBO-Verpleegkundige, je bent bijna afgestudeerd HBO Verpleegkundige of hebt maximaal drie jaar werkervaring en wilt jezelf verder ontwikkelen als HBO-V-er in het ziekenhuis. Je wilt gaan ontdekken welk specialisme het beste bij jou past door elke paar maanden op een andere afdeling te werken om ervaring op te doen, voordat jij jouw definitieve keuze maakt. Je bent een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je nieuwsgierig, flexibel en leergierig en bezit je over voldoende ondernemende kwaliteiten.

Wij bieden jou!

Deze functie is een mooie volgende loopbaanstap na het halen van je diploma als HBO-Verpleegkundige. In je opleiding heb je wellicht kennisgemaakt met het ziekenhuis en je wilt deze basis steviger maken. Wij bieden deze mogelijkheid, vormgegeven in een trainee programma!


Wat houdt dit traineeship voor jou in:

 • Eén jaar lang mag jij kennismaken met twee verschillende basisafdelingen in het RKZ. Dat zijn de basisverpleegafdelingen. Hierbij kan je denken aan Cardiologie/Longgeneeskunde, Interne Geneeskunde/Neurologie/MDL, Snijdend Specialismen, PAAZ/MPU en Dagbehandeling.
 • Daarnaast krijg jij dit jaar de mogelijkheid om korte stages (aantal dagen) op een gespecialiseerde afdelingen naar jou keuze te lopen. Denk aan de SEH, CCU, IC, BWC, AOA, kinderafdeling, vrouw/moeder/kind. Je mag kennis maken met drie verschillende specialistische afdelingen.
 • Wij ondersteunen jou waar nodig. Samen kijken wij naar jouw ontwikkelpunten.
 • Om de twee weken kom je samen met de andere trainees en worden verschillende workshops/lessen over vakinhoudelijke kennis gegeven en ga je de discussie aan met andere trainees.
 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Het salaris voor deze functie is ingeschaald in FWG 45 (€3225,-.).

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wanneer begin je?

Het traineeship begint in augustus/september 2020. Er bestaat een mogelijkheid om eerder te starten. Dit bespreken wij in overleg met jou.

  Solliciteren

  Jij kan dit traineeship naar eigen hand zetten. Pak jij deze kans om je als HBO Verpleegkundige verder te ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact. 


  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Mallant, HR-adviseur, 0251 26 5769.

  Wij vragen aan jou


  • Je bent HBO verpleegkundige met geen (bijna afgestudeerd) tot drie jaar ervaring
  • Je wilt graag ervaring op doen in het ziekenhuis
  • Je bent een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bent nieuwsgierig, flexibel en leergierig
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.

  Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.